Abstraktné, Hviezdna Noc Krajiny Plátno, Tlač Plagátu Slávnej Klasické Nástenné Art Print Dekoratívny Obraz, Moderný Obývacia Izba Dekor

€3.20

Pridať do obľúbených

Home Decor

Popis produktu


Detaily Produktu:

1.Všetky naše obrazy sú v HD verzii,a tlačené na plátno to, čo je jeden druh najlepší materiál pre plagátu. 2.Materiál je hrubé,storng,nepremokavé,plagát má živé farby a nezmizne.To je pekné, pre domova,deti spálne dekorácie,obývacia izba dekorácie,školské a kancelárske dekorácie,darčeky. 3.Udržať dole, náklady na dopravu a vyhnúť rám poškodené na dopravu,bez vnútorného rámu a mimo rám,len plátno.

Abstraktné, Hviezdna Noc Krajiny Plátno, Tlač Plagátu Slávnej Klasické Nástenné Art Print Dekoratívny Obraz, Moderný Obývacia Izba Dekor

1.Výtlačky príde s 3 cm biela hranice pre vás kontroly(ak nemusíte biela hranice, alebo potrebujete zrkadlo hranice,prosím, kontaktujte nás, keď sa hrať objednávky,bude sa nedá zmeniť po dodáva sa) 2.Všetky vzory sú balené so silným PVC rúry, aby sa zaistila bezpečnosť vašej objednávky v doprave. 3.Negatívnu spätnú väzbu nemôže vyriešiť nič. Ak máte problém o našich obchodov,služieb alebo kvality,prosím, kontaktujte nás prvý. Sme vždy ochotní pracovať veci. 4.akceptujeme vlastné veľkosti a fotografie, ak chcete, pls kontaktujte nás pred objednávky. 5.Veľkosť v CM,1inch=2.54 cm,veľkosť meranie ručne,môže byť 0.5-1 cm chyba. Poznámka: To je plagát len,drevený rám nie je v cene(Bez Rámu).

1.Prosím potvrďte svoj doručovaciu adresu na www.srzhumenne.sk je správne a úplné, keď zaplatiť. Ak potrebujete zmeniť svoj doručovaciu adresu, prosím, musí nechajte nám správu so žiadosťou o platbu.(všetky informácie o doručení nemôže zmeniť, akonáhle dodávaný)

2.Vzhľadom na zaistenie dôvodov, sme nie sú povolené adresu zmeniť prostredníctvom e-mailu. Nenesieme žiadnu zodpovednosť za dodaciu adresu dispozícii.

Doprava Detail:

1.3.Všetky package budú dodávané s sledovacie Číslo v 1~3 pracovných dní, www.srzhumenne.sk Štandardná Doprava,ePacket a Čína Príspevok Air Mail je naše štandardné služby.(ak potrebujete rýchlejšie prepravu spôsobom, ako DHL,FEDEX,UPS,kontaktujte nás, prosím, skontrolujte najlacnejšie cena pre vás) 2.Očakávaný dátum dodania bude mať vplyv na ciel, počasie atď., niekedy to môže trvať trochu dlhšie prijímať,Prosím, kontaktujte nás na rozšírenie vašej objednávky ochrany čase, keď nie ste dostali balík.

Služba Detail:

1.Ak existuje akékoľvek atď, vrátenie alebo výmena je prijateľné.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby. Prosím, dajte nám šancu, aby sa v našich silách vyriešiť problém. 2.Všetky naše výrobky boli označené a balené v dobrom stave pred zásielky. Ak sa vyskytne u zakúpeného položku, ktorú ste dostali, je chybný, prosím, kontaktujte nás čo najskôr, by sme vysporiadanie. **Poznámka: Ako svetelné efekty, objekty možno trochu farebný rozdiel od pôvodných obrázkov, ako počítač ukázal.

**Pozitívna spätná väzba je veľmi dôležitá pre podnikanie. Snažíme sa dodávať vysoko kvalitné položka na vás a ďakujeme, že ste pre opustenie pozitívnu spätnú väzbu. Ak máte problém s vašou objednávkou,určite nás kontaktujte. Veríme, že môžeme, aby ste spokojný prostredníctvom nášho úsilia. Dúfame, že to nie je len transakcií, ale tiež, aby váš život lepšie.Vďaka! **

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Technics Sprej Na Maľovanie
Štýl Klasická
Predmety Krajina
Podpora Base Plátno
Veľkoobchod a maloobchod Vitajte
farba živé farebné tlač plátno
Formulár Jeden
Názov Značky CMHOME
Rám režim Bez rámu
Prispôsobiť obrázky Akceptované
Rám No
Číslo Modelu YM1260
Tvar Horizontálne Obdĺžnik
Pôvodný No
Aplikácia Domov,miestnosti,kancelárie,školy,bar atď dekor
Druh Plátno Potlače
Médium Nepremokavé Atrament
Balenie Balené so silným PVC rúry
Rám alebo Nie Plátno Bez Rámu Výtlačkov
Materiál priateľské atrament a nepremokavé plátno
Pôvod CN(Pôvodu)
Dropshipping Podpora
Je To Inteligentné Zariadenie No

Súvisiace produkty