300 mm Nastaviteľná Kombinácia Námestie Uhlové Pravítko DIY Presné obrábanie Dreva Pravítko Tesár Nástroje z Nehrdzavejúcej Ocele Meracie Nástroje

€8.00

Pridať do obľúbených

Popis produktu


300 mm Nastaviteľná Kombinácia Námestie Uhlové Pravítko DIY Presné obrábanie Dreva Pravítko Tesár Nástroje z Nehrdzavejúcej Ocele Meracie Nástroje

Teplé Tipy:

1:Máme Veľa na sklade na tejto položky sa budú posielať v rámci 48hours po úhrade

2:podporujeme väčšinu CSV Drop shipping/veľkoobchodné objednávky,kontaktujte nás a získajte VIP cenu

3:Loď Zo Zámoria Sklade, dodacia lehota:

USA/Francúzsko(3-12days),veľká BRITÁNIA/NEMECKO/ Švajčiarsko/Švédsko (3-8days),Španielsko/čr/Taliansko/Poľsko/Rakúsko (6-15days),

s sledovacie číslo a aktualizované informácie (Nemecko, spojené KRÁĽOVSTVO, Švajčiarsko,Švédsko môžete vybrať, Francúzsko sklade)

ak máte akýkoľvek problém,stačí, neváhajte a kontaktujte nás,vďaka

Funkcia:

1.Vysoká kvalita: z nehrdzavejúcej ocele vysokej kvality výkovkov, pravítko je vyrobený z vysoko kvalitnej nerezovej ocele. Na rohu rám je vyrobený zo zliatiny zinku, nebude hrdze, nebude deformovať, že pribrala hrúbka je 2 mm, je silný a odolný, a môžu byť použité na dlhú dobu.

2.Presné meranie: Oboch stranách 12-palcový štvorcové pravítko sú k dispozícii. Pomocou laserovej technológie pre vysoko precíznej výroby, obojstranné pravítka s milimetroch a centimetroch váhy. Plastický štúdia dizajnu je ľahko čitateľné a trvanlivé.

3.Nastaviteľné: je zložený z 300 mm oceľové pravítko a nastaviteľné námestie hlava pre presné meranie. To vám pomôže použiť pravítko a hlavu, aby sa naozaj presné uhol priamky. 4.Multifunkčné: nástroj môže byť použitý ako námestie, hĺbka obrysu, označenie pero a manometrom. Tento praktický dizajn navrhnutý tak, aby značka rovné línie, nakresliť paralelne, rozloženie, kalibrácia, meranie hĺbky píly, vedúci frézka, a nastaviť tabuľka pílového kotúča.

5.Multi-účel: hnuteľná multi-smerový meranie horizontálne meranie 90° uhle merania 45° uhle merania. Popis:

Materiál: nehrdzavejúca oceľ + zliatiny zinku Veľkosť: Celková 30 cm (12 palcov), obojstranné rozsahu (Vzhľadom na ručné meranie, tam bude chyba 1-3 mm.)

Zoznam Balíkov:

1pc Zmes Štvorcové Pravítko

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Certifikácia CE
DIY Dodávky Tesárstvo
Kombinácia Námestie Uhlové Pravítko Meracie Nástroje
Číslo Modelu 518K
drevospracujúci pravítko tesár nástroje
Názov Značky willkey
Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty