HEXGEARS GK707 87 Klávesnica Biela Modrá Nepremokavé Kailh POĽA Prepnutie Klávesnicou (Hot Swap) Prepnite Mechanický Herné Klávesnice

€49.13

Pridať do obľúbených

Myš & Klávesnice

Popis produktu


HEXGEARS GK707

●To je NOVÝ HOT-SWAP PREPÍNAČ ●87 TLAČIDLO MECHANICKÉ KLÁVESNICE

KAILH OKNO SPÍNAČ

●NEPREMOKAVÉ ●80 MILIÓNOV CYKLUS ●PRACHU-POOF ●TESNENIE ŠTRUKTÚRA MUSÍ BYŤ VAŠA NAJLEPŠIA VOĽBA

HEXGEARS GK707 PODROBNOSTI

Údržba

●Ponúkame 3 mesiace na údržbu. ●Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám. Ak je akákoľvek časť je potrebné vymeniť, kupujúci by tiež malo uhradiť náklady na časti, ktoré majú byť nahradené. ●Pred vrátením položiek, pošlite nám, prosím, sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

Špeciálne Dopyt

●Ak máte nejaké špeciálne požiadavky, pls zanechať odkaz na nás na vaše objednávky.

Spätná väzba

●Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás, budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť váš problém! ●Prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez akéhokoľvek oznámenia. Vďaka za pochopenie vopred! ●Ak máte akékoľvek problémy, prosím, neváhajte nás kontaktovať.

FAQ

Otázka: Čo je HEXGEARS?

Odpoveď: Hexgears je global Consumer Electronics spoločnosť špecializovaná na PC a mobilných zariadení. Vyvíjame a trhu osobných periférne zariadenia pre PC Hry, PC Navigáciu a Hudby.

Otázka: Prečo si vybrať HEXGEARS?

Odpoveď: Pretože najťažšie Kailh Prepínanie medzi cherry spínač a MX prepínač. A toto je prvou voľbou pre profesionálne E-šport Hráč.

Otázka: Ako dlho bude trvať?

Odpoveď: dobrý by mali doraziť v rámci dĺžkou 16 až 30 dní.

Značka Príbeh

Na HEXGEARS značky prešiel dlhý čas vzrušujúce a nádherné dobrodružstvo. Teraz to začína sa jej dobrodružstvo v "gloomy canyon" do e-športová hra, pre ktoré úrovní hry sú určené. Vďaka tejto hre, e-sport hra nadšenci z celého sveta sa môžu preskúmať povahu, napadnúť sami, si relax a vychutnať šťastný čas v hre.

S rozvojom e-športová hra, dvaja mladí muži založil HEXGEARS značky, s cieľom zabezpečiť lepšie hre zbraní a viac úžasný zážitok pre hru hráčov. Ponúknuť lepšie fungovanie skúsenosti a zapnúť hru hráčom získať lepší výsledok bitky v "gloomy canyon" v kyberpriestore, že urobili veľa úsilia, od R&D, návrhu až po výrobu viac profesionálne a viac lepšie periférne produkty.

HEXGEARS dáva vám jedinečnú budúcnosti sveta.

HEXGEARS bude venovať samotnej budovy kompletné e-sport eco-reťazca, ktoré majú hlboké využívanie e-šport priemysel, výskum, vývoj a výroba hardvéru, periférnych zariadení, vývoj softvérových technológií, kultiváciu talenty a prípravy hra družstiev, organizovanie zástupca súťaží, a investovať viac v prevádzke a tak ďalej, a tak vykonať sám svetoznámej značky v e-šport priemysel.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Turecko Meno Mekanik Klavye
Typ Rozhrania USB
Klávesnica plnej Veľkosti No
Druh Káblové
Pôvod CN(Pôvodu)
Aplikácia Tablet
Jazyk English/Ruský
Zápästie Podporu No
Certifikácia ROHS
Package Áno
Prevádzka Štýl Mechanické
Vhodná Hra Overwatch , dota
Klávesnica Štandardná 87 Klávesy
Názov produktu HEXGEARS GK707 Mechanické Klávesnice
Štýl hráč klávesnice
Číslo Modelu GK707
Názov Značky HEXGEARS
Os Tela Značky kailh

Súvisiace produkty