Úrad Visí Kôš Vajcia Stoličky, Podložky Ratan Wicker Sedáku Nonslip Mäkké Swing Stoličky Vankúš Pre Kryté Záhradné Dekorácie

€8.30

Pridať do obľúbených

Popis produktu


F eatures:

Pribrala Textílie: vankúš prijíma pribrala kartáčovaný textílie, s vysokou hustotou, ktoré je priateľské k pokožke a trenie-odolná voči vlhkosti wicking, silný a odolný.

Bavlna výplň: vankúš funkcie 6D duté bavlna výplň, dobrá odolnosť, ktorá je priedušná a načechraný, a to nie je ľahko deformovaný, a to vždy zostať nadýchané.

Aby Ste si Relax: vankúš ponúka ergonomický dizajn, aby sa zabránilo únava z caudal chrbtice a bedrových kĺbov. Balík obsahuje iba na vankúš.

Nonslip Pad: vankúš ponúka jednoduchý štýl, takže si môžete vychutnať voľný čas života, integrované nonslip dizajn, a vankúš je plne zabalené, transparentné a pohodlné,

Popruh na uchytenie: vankúš funkcie nonslip popruhu dizajn, ktorý môže byť pripojený na visí vajcia stoličky, aby sa zabránilo posuvné, a je vybavený multi-point fixácia, užívateľsky príjemný dizajn, žiadny posun.

Zips pre Odpojenie: stoličky vankúš je navrhnutý s golierom na zips, ktoré možno oddeliť, ktoré je vhodné pre pranie a opätovné použitie.

Špecifikácie:

Veľkosť: pozri tabuľka veľkostí podrobnosti

Materiál: premium vlákniny

Balenie Zoznam:

1*Visí Vajcia Stoličky Vankúš

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Súbor Typ No
Pôvod CN(Pôvodu)
vzor TLAČENÉ
Veková Skupina Deti
Unpick a Umývanie Vymeniteľný a Umývateľný
Vzor Typ Iné
Technics Tkané
Názov Visí Vajcia Stoličky Vankúš
Druh Bavlna výplň
Funkcia Pamäť
Spôsob Kúrenia Iné
Použitie Sídlo
Veľkosť please see the size chart for details
Štýl Americký Štýl
Drop shipping Podpora
Číslo Modelu Sedáku
Náplň Iné
Materiál premium vlákniny
Tvar Iné

Súvisiace produkty