Yonntech 11GPM 12v DC Palivo Nafta Petrolej Prenos Čerpadlo Súprava S Tryska

€50.07

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


12 Volt DC motorovej nafty prenos čerpadla je navrhnutý pre ľahký olej čerpacie aplikácie, ako je motorovej nafty, bionafty a petrolej. Stačí umiestniť na hadicu do kvapaliny, čerpadlo môže robiť všetku prácu za vás a ušetrí veľa času. Čerpadlo môže byť použité ako palivo dodávky zariadení pre oblasti-práca vozidlá, ako napríklad strojárstvo vozidiel, rýpadlá, buldozéry, cestné valce, cementu miešačky, zdviháky, nákladné automobily, palivo kompresory, banských strojov a poľnohospodárskych strojov.

Vlastnosti: Ľahké, kompaktné čerpadlo navrhnuté Samostatné rukoväť, ľahko sa prenáša Čerpadlo s 175 watt pre efektívnu prevádzku Nastaviť v sekundách, jednoduché, pohodlné a jednoduché použitie Vstavaný bypass ventil pomáha, aby sa zabránilo prehriatiu alebo preťaženie Prísť s flexibilné hadice a dve svorky batérie Vhodné pre prenosné aplikácie alebo napevno nainštalované použitie, ideálny pre domáce, obchodné a komerčné využitie

Špecifikácia: Čistá hmotnosť: 9 KG Vstupné napätie: DC12V Príkon: 175W Rýchlosť: 3600R/M Prietok: 45L/min Max výťah: 32.8 ft (10m eters ) dĺžka Prívodnej hadice: 6.56 ft (2m eters ) Zásuvky hadicou dĺžka: 13 ft (4m eters ) Hadice armatúry: 25 mm (1 palec) Napájací kábel dĺžka: 4.92 ft (1,5 m eters ) teleso Čerpadla materiál: liatina Zbraň tryska materiál: hliníková Prívodnej hadice materiál: PVC + Ocele Zásuvky hadice materia: vysokým tlakom gumy + Oceľ

Package Zahrnuté: 1 x Čerpadla 1 x Vstup pre Hadicu 1 x Výstup pre Hadicu 1 x Čerpadla Zbraň 1 x Palivový Filter 1x Prívodnej Hadice Kovanie 1 x učenie sa angličtiny 2 x Prívodnej Hadice Stanovenie Kruhy

Poznámka: nepoužívajte ju na benzín, motorový olej, voda, horľavé alebo nízky bod vzplanutia kvapalín. Prosím, nepoužívajte v daždivé open air. Prosím, uistite sa, že to funguje s filtrom. Takže každý nepretržitom používaní čas menej ako 30min je dobré pre dlhšiu životnosť.

Zabezpečíme prepravu akonáhle sa vaša platba odovzdať kontrolu www.srzhumenne.sk počas pracovných dní.

Neakceptujeme Post Office BOX.

Pre parcely dispečingu. Ak položiek máme skladom v našom zodpovedajúce sklade,budeme vyberať miestne vhodné dodanie spôsob, ako zvládnuť váš balík.

Takmer všetky zásielky budú doručené priamo z našej niekoľkých skladov váš list/dverí, To bude oveľa ocenili, ak necháte nás platné kontaktné číslo.

Všetky naše položiek (s Výnimkou uvedené inak) sú zaistené, aby sa úplne nové a vykonáva s najmenej 12 mesiacov záruka.

Pre poškodené, keď prišiel,prosím, družstvo fotografovať na poškodené časti a pošlite nám ich na overenie a riešenie dostať.

Kupujúci znáša poštovné za vrátenie, budeme platiť za preposielanie.

Nič, bude dokonalý.Ak ste nemali uspokojiť naše služby, alebo Ak položka prišiel poškodený.alebo jeho časť chýba, alebo položku nie, ako je popísané, prosím oznámte to na nás,poskytneme vám spokojný riešenie a zostať s tebou, kým sa problém vyriešil. Ďalšie viac,Prosím, nenechávajte nízke hodnotenia, spätnú väzbu na náš účet ešte pred získaním riešenie, pretože to bude bolestivý úder na usa. Naopak,vaše veľkoryso 5stars pekné spätná väzba bude obrovská motivácia pre nás lepšie predávajúceho. Dúfam, že si yourcomprehension.

Vrátenie a Náhrada je prijatá do 7 dní, Sme nie vrátenie prepravné poplatky, o výnosy, ktoré nie sú chybné.Prosím, kontaktujte nás pre spiatočnú adresu. Prosím, aby sa položky zostať v pôvodnom balení s kompletným príslušenstvom a dokumentáciou, ktoré boli dodané spolu s výrobkom. Vracia, musí byť vhodne zabalený, aby nedošlo k poškodeniu počas prepravy. Produkt(y) poškodenie počas prepravy strácate nárok na záruku.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Štruktúra nafta čerpadlo
Použitie Vákuové Čerpadlo
Moc /
Pôvod Čína
Teória nafta čerpadlo
Palivo Diesel
Aplikácia Vákuové Čerpadlo
Štandardné alebo Neštandardné ŠTANDARD
Číslo Modelu 1GY09-0001-EF
Tlak Nízky Tlak
Certifikácia CE

Súvisiace produkty