Luslos Ženy Tričko Fashion 3D Necht farba Farba Roztomilý Módne Tlače Top Tričko Žena Tee Tričko Harajuku Žien T-Shirt

€3.59

Pridať do obľúbených

Topy & Tees

Popis produktu


Dobrý deň! Vitajte v našom obchode! Najnovšie Módne Ženy T-shirt !! Vysoká kvalita a Úplne nový 100% Hlavná Farba: PODĽA Obrázka Veľkosť: S M L XL XXL XXXL Materiál:Polyester,Spandex a Bavlna Golier: O-krku Rukáv: Krátky Rukáv T Shirt Package zahrnuté: 1x módne ženy tričko Pozornosť pls: Ak vaše telo je silnejšia, odporúčame vám zvoliť väčšiu veľkosť, vďaka. Prosím, láskavo odkaz na skutočné výška ,prsia veľkosť a veľkosť grafu (CM)pred nákupom/ponúk. Vďaka. Poznámka: 1.Je tam 2-3 cm rozdiel podľa ručné meranie. 2.prosím, skontrolujte meranie graf starostlivo pred zakúpením položky. 1 palec = 2.54 3 cm.Vezmite prosím na vedomie, že mierne farebný rozdiel by mal byť prijateľný vzhľadom na svetelné a displeja. 4.Ponúkame drop shipping služby, môžete tiež odoslať obrázky môžete predať. 5. Ak veľkoobchod, pls kontaktujte nás, dáme vám najlepšiu cenu.

Tabuľka Veľkostí

O Platbu

1.nie sme zodpovední za akékoľvek vlastné clo dovozné daň účtovaná kupujúci " krajiny. 2.Akceptujeme Viazaný,Kreditné karty,Western Union,Alipay,atď. 3.Prosím uhradiť do 7 dní od objednávky

O Dopravu

1.Budeme loď sa tovar v priebehu 5-7 dní, bude tovar dorazí ste v 5-60 dní závisí na prepravu spôsobom,určenia a ďalších faktorov. 3.Máme sledovacie číslo pre vás po odoslaní sa tovar, môžete skontrolovať, či váš balík on-line na kdekoľvek.

Pozornosť

Máme veľa produktov, ak nemôžete nájsť produkt v bani obchod, ktorý sa vám páči,prosím, povedzte nám,alebo nám poskytujú obraz, zabezpečíme pre vás všetky naše sily.

Spätná väzba

Dúfame, že všetci majú nádherný nakupovanie v našom obchode! v prípade, že transakcia je kompletný, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby,pls, dajte nám pozitívnu spätnú väzbu,To sa nám viac silný výkon! Samozrejme,ak existuje akékoľvek sklamanie,pls kontaktujte nás včas, budeme sa snažiť nájsť najlepší spôsob, ako to vyriešiť.Trust nás!!Vaše radosti zo je naša unswerving výkon!

O Nás

1.Ako výrobca,ponúkame top kvalitu a dobré služby.Staráme sa o našich zákazníkov hodnotu a svoje názory.Preto sa snažíme vytvárať atmosféru dôvery a úprimnosti.Tešíme sa na formovaní úspešné obchodné vzťahy s novými klientmi 2.Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky, ktoré budeme odpovedať na vás, ako rýchlo, ako by sme mohli. 3.Prosím, skontrolujte, či vaše číslo sledovania s cieľom získať položky. 4.Ak nechcete prijímať položky v 60 dní po vašej platby,kontaktujte nás, prosím, tak rýchlo, ako je to možné.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Golier O-Krku
Pohlavie ŽENY
Materiál Spandex
Štýl Príležitostné
Oblečenie Dĺžka Pravidelné
Vzor Typ Karikatúra
Rukáv Dĺžka(cm) Krátke
Názov Značky Lus Los
Textílie Typ Broadcloth
Topy Typ Tees
Položka Druh topy
Dekorácie ŽIADNE
Rukáv Štýl Pravidelné
Číslo Modelu W4106

Súvisiace produkty