Nerezové Batérie, Úložný Stojan Kuchynský Drez Rag Hubky Odvodnenie Police Nastaviteľné Kúpeľňa Mydlo, Uterák Organizátor Držiteľ

€6.38

Pridať do obľúbených

Popis produktu


Možno ste aj ako:

Nerezové Batérie, Úložný Stojan Kuchynský Drez Rag Hubky Odvodnenie Police Nastaviteľné Kúpeľňa Mydlo, Uterák Organizátor Držiteľ

Funkcie:

▶1.materiál; klasický tvar, štýlové a krásne. Kuchyňa hubky držiak je vyrobený z rozšírené nehrdzavejúcej ocele, hrdze odolná. Silný únosnosti zabezpečiť tento kuchynský drez organizátor trvá roky.

▶2.palcov, Vhodné pre kohútik Priemer potrubia medzi 0.59 palcov a 1.14 palcov.

▶DUTÉ DIZAJN-S ODVODŇOVACÍCH OTVOROV-kuchynského drezu organizátor umožní vody do kanalizácie rýchle, udržať huby suché a čisté, ďaleko od špinavých. kuchyňa skladovanie nástroje, Vyprázdňovanie Koša môžu byť uložené Mydlo handričkou Špongia na riady so Kvapaliny Drainer Kefa uložiť väčší priestor pre vašu kuchyňu , robí kuchyňa čisté a upratané.

3.ŠIROKÝ ROZSAH POUŽITIA-Žiadne skryté rohy, že je ťažko. ľahko sa čistí, vhodný pre organizovanie čistiace podložky, nylon práčky, kefy, mydlo, huby a iné položky. Veľkosti pre úsporu miesta a perfektné skladovanie príslušenstva pre kúpeľňu & kuchyňa.

4.UPLATŇOVAŤ OCCAION-Skvelé pre kuchyňa, kúpeľňa, na pracovisku. Vhodné pre kuchyne, kúpeľne alebo na akékoľvek miesto, ktoré potrebujete. Ponúka klasický štýl, Veľmi dobre vetraná, Ľahko suché, duté dizajn, plesne dôkaz, filter vody, veľmi vhodný pre domáce.

Špecifikácia:

Materiál: ABS + PP + nehrdzavejúcej ocele

Veľkosť: 260 * 130 * 55mm /10.23*5.11*2.16 v

Hmotnosť: 290 g

Inštalácie:

1. Modul snap kryt na polici

2. Vložte polica do šachty

3. Montáž police na kohútik

4. Inštalácia je dokončená, a tlačidlo snap je otočené.

Balenie Zoznam:

1* Kohútik Úložný Stojan

Teplé tipy:Platba musí byť vykonaná do 5 dní po aukcia.

Poštovné: 1. Doprava po celom svete.(S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú len pre referenčné účely. 5. Služby tranzitný čas, poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. 7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Reurn&Vrátenie : 1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Nie sú žiadne výnimky! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#. 3. Vrátime vám plnú víťazná cenová ponuka, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, po oboch kupujúci a predávajúci zrušiť transakciu z www.srzhumenne.sk. Alebo, môžete sa rozhodnúť, že sa náhrada

Pripomienky: 1. Sme závislí na našich spokojnosť zákazníka uspieť. Preto, váš názor je pre nás veľmi dôležité. 2. Ak ste spokojní s našimi položky, prosím zanechať p o sitive spätnú väzbu k nám. Necháme pozitívnu spätnú väzbu na vás neskôr. 3. Kontaktujte nás e-mailom pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme jednať s vami vyriešiť akýkoľvek problém, akonáhle je to možné.

Pracovný čas a kontaktné informácie: Sme, práca 6 Dní v týždni, 8:30 - 17:30 pondelok - sobota Peking Čas. Prajete si mať skvelý nákupný zážitok tu

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Materiál Kov
Szie 23*10.5 cm
Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcie 01 odolné,jednoduchá inštalácia,nastaviteľné
Funkcie 02 organizátor pre kuchyňa,kuchynské skladovanie,
Platné Priestor drobnosti do kuchyne a kúpeľne
Podpora Dropshipping

Súvisiace produkty