LAISIYI bez Rukávov Vidieť-cez Sexy Plodín Top Ženy Oka Rôznorodému Dizajnu Tank Topy Punk Štýl Street Bežné Nosenie Wild Vesta 2020

€4.08

Pridať do obľúbených

Topy & Tees

Popis produktu


Veľkosť(CM)

Poprsie

/

Dĺžka

S

60-86

33

M

64-90

34

L

68-94

35

Poznámka:

1.Prosím, prísne podľa veľkosti grafu vyberte veľkosť. Nevyberajte priamo podľa vašich návykov.

2.Tento veľkosti oblečenia informácie sú len pre referenčné účely, a môžu mať 2-3 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

3.Položka farba zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišné na monitore počítača, pretože monitory nie sú kalibrované rovnaké.

Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané.

Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. Ako môžete sledovať moje parecl? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť), Čo môžem robiť, keď nákup ochrany čas uteká? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Spätná väzba 1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd. 2. Ak nebudete spokojný naše porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Zaručujeme, budeme 100% vyriešiť akýkoľvek problém pre vás.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Dekorácie ŽIADNE
Oblečenie Dĺžka Krátke
Materiál Spandex
Vzor Typ Mozaika
Štýl Príležitostné
Názov Značky LAISIYI
Číslo Modelu ASVE21466
Topy Typ Tank Topy
Vek Vo Veku 18-35 Ročné
Textílie Typ Pletené

Súvisiace produkty