Taktické Univerzálny Rýchlosť Loader pre Puška Časopis Univerzálny 556 223 308 762x39 Lov Ruger Colt VI11052

€6.67

Pridať do obľúbených

Lov

Popis produktu


Toto Taktické Univerzálny Rýchlosť Loader je vyrobené z odolného polyméru, že bude držať opotrebovania,je prenosný a ľahko zmestí do vášho rozsah tašky alebo vrecka.Loader ľahko zdvihne kôl priamo z náboje, zásobník, 20 kola krabice, alebo môže byť tiež použitý na načítanie voľné náboje.to sa hodí calibers: 5.56 x 45 / .223, .308, 7.62 x 39, 300BLK, 5.45 x 39, 9mm (puška) a viac...

KONTAKTUJTE NÁS Sme práci 6 dní (Pondelok až Sat 8:00 AM-5:30 PM EST ) týždenne. Môžete zanechať mi správu priamo na Obchod Menager, alebo mi poslať stanice list , som vám odpovieme hneď ako to bude možné .

Spätná VÄZBA -Snažíme za každý nákup na päť-hviezdičkový hodnotená ako jedna.Prosím, dajte nám vedieť, ako môžeme urobiť vy päť-hviezdičkový hodnotené jeden taky! Naším cieľom je, aby každý zákazník, 100% spokojní s ich poradie. Po prijatí vašej objednávky sa chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu na www.srzhumenne.sk. Prosím, nie jednoducho nechať neutrálny/negatívny spätnú väzbu, ak ste mali problém s položkou. Ak nie ste spokojný, dajte nám prosím vedieť pred odchodom spätnú väzbu. Prosím pošlite nám správu prostredníctvom TM a dajte nám vedieť, ako môžeme získať vašu spokojnosť! Vezmite prosím na vedomie, že vaša pozitívna spätná väzba a 5 star rating na www.srzhumenne.sk sú pre nás veľmi dôležité !

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Číslo Modelu VI11052
Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty