Vrkoč vlasec 100M 4 Pramene Multifilných Rybárske Drôt Kaprov Rybolovu 10-100 libier

€4.06

Pridať do obľúbených

Rybolov

Popis produktu


Som skúsený predávajúci a bude vám prinášajú najviac podrobné a presné služby.

Sľubujem: kvalita všetkých výrobkov je neporušená; logistiky rýchlosť všetky výrobky je tak rýchlo, ako to bude možné; po-predaj všetky produkty sú ideálne.

Vlastnosti Produktu: 1. High-tech tkanie technológie (pomocou kruhového textilné technológie, jednotné a jemné priemerom závitu, hladký vzhľad) 2. Hladké línie a rýchlejšie vody rezanie (vysoká kvalita PE linka je plynulejšie, rýchlejšie vody rezanie a menšie trenie, dobré linky kvalitu a nižšie presuňte platnosti ryby vo vode), 3. Mäkké spracovanie a anti-navíjanie (mäkké a nulové čerpanie drôt tela, kruhové spinning technológie, anti-navíjanie) 4. Silnejšie pevnosť v platnosti (oboch pružnosť a lesk sú vynikajúce, s silnú pevnosť v platnosti) 5. Pružné a hladké bez fuzz (nula pamäť, č fuzz, viac citlivé na ryby sezóny prevodovka, tvrdý a opotrebovaniu, mäkký drôt telo bez poškodenia sprievodca krúžok) 6. Žiadne rozšírenie, anti-statické a vodotesný (vysoké nepremokavé špeciálnej živice spracovanie, dobré vodotesné účinok, riadok telo bude sa tenšie, a viac použiteľné po použití)

Poznámka:

1.Všetky obrázky sú profesionálne farebne odlíšené, ale kvôli rôznym okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky medzi obrázkami na vás vidieť a položky seba. Prosím pochopiť.

2.Údaje sa meria ručne, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Platby:

-Akceptujeme nasledujúce spôsoby platby:Kreditnú Kartu, VISA, Banky do Banky, bankovým prevodom, Western Union a tak ďalej.

-Všetky platby uskutočnené na www.srzhumenne.sk sú spracované Alipay.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Tvar Úroveň
Metrov 100M
farba Viacfarebná
Materiál PE
S Pravítkom, alebo Nie No
Číslo Modelu afafa
S mierkou alebo Nie No
Poloha prúd
Plávacie Charakteristika Drez Tip Plávajúce Riadok

Súvisiace produkty