Li ion 18650 akumulátor 3,7 V 30A 40A 60A Smart BMS 10S 36V s Free Bluetooth pre solárny panel

€51.79

Pridať do obľúbených

Batérie

Popis produktu


Daly Ventilátor smart BMS 10S 36V 30A 40A 60A Li-ion LifePo4 LTO Lítium-Ochrana Správnej rovnováhy Bluetooth APLIKÁCIE IPhone Android

◆ V súčasnosti, všetky Smart BMS s nepremokavé funkciu.

◆ Tento odkaz je pre 10S Li ion, Prosím, vyplňte parametra po uvedení cieľom zabezpečiť SOC so správnym informáciám.

◆ Tento odkaz inlcuding na UART kábel a bluetooth ak si kúpite BMS

Ak potrebujete USB R485 kábel & power meter rady ( aktívne BMS doska), alebo sa Dotknite obrazovky LCD alebo MÔŽE autobus, Prosím kontaktujte ma alebo používať ďalšie prepojenie kúpiť. Ďakujeme.

Aspoň AH musia byť zaslané na nás www.srzhumenne.sk centrum správ. Vďaka.

Funkcia

Zákazník si môže nastaviť paramter z preplatok alebo overdischarge parameter sedí a iné parameter v prípade, ak zákazník potrebovať na používanie, ktorý typ batérie na rovnakej série batérie. ◆ Tento odkaz je pre 10S Li ion. Upozornenie: Zákazník musí identifikovať batérie série, potom vybrať rovnakej série BMS. Ako vaša batéria je 24S, musíte si vybrať 24S BMS, nie je možné vybrať z 20 alebo druhý. Počet série BMS je pevný ,nie nastaviteľné po BMS je dodávaný . ◆Kontroly pokyny: diaľkové ovládanie monitorovanie. ◆Vozidla ikonu: prenos dát poslať príkaz ◆Štatistická správa: Zbierať údaje, informácie, zákazník môže sledovať kapacita batérie a iné alarm informácie. ◆Elektronické plot: plot nastavenie limitu rozsahu. ◆Informácie o zariadení: zariadenie parameter informácie, a pod. Informácie o vašej batérie môžete skontrolovať v hostiteľskom počítači, potom môžete sledovať stav batérie vám kedykoľvek k dispozícii. Čo je easly ovládať vaše zariadenie. Smart BMS, aby sa náš život stal jednoduché. Hostiteľský Počítač Displej: Bluetooth, Displej:

Smart 10S BMS veľkosť, ako je to uvedené nižšie:

2. Výhodou ◆ Používajte kvalitné (A-úroveň) ochranné integrovaný obvod IC, od riešenie Seiko Japonska. IC sám má power balancing funkciu. Obvod je jednoduché a spoľahlivé.

◆Silné zaťaženie schopnosť, konštantný výbojový prúd 80A 100A 120A , použite vysoké napätie, odpor, nízky vnútorný odpor výkon Mosfet. Chladič výrazne pomôže chladenie. ◆Typické detekcia napätia na každej bunke. Takže každý batérie bude zabránené nad nabitá, alebo cez vybitá. Nadprúdová a short circuit protection funkcia je veľmi spoľahlivý.Dlho skrat nákladu nebude mať vplyv PCB a batérie.Teplota ochrany počas nabíjania a vybíjania. ◆Extrémne nízku spotrebu energie. Spotreba celé zariadenie je menej ako 50uA. ◆PCB použiť vysoký proti korózii, vysoká odolnosť voči vode, vysoká impedancia ESD konformné Povlak. 3. Spoločné Port Drôt Spojenie Spôsobom, ako je uvedené Nižšie:

◆ Kábel začína od black tenký drôt pripojenie B-, druhý vodič (tenký červený vodič) je pripojený na kladnom póle prvá batéria, a kladným pólom každej batérie je pripojené zase do posledného červený vodič je pripojený k B+;

◆ Po pripojení drôtu, nesmieme zapojte ho priamo do BMS . Meranie napätia medzi každé dve susedné kovové svorky na zadný plug. Ak je napätie terpolymer batéria by mala byť medzi 2.8 V a 4.2 V, železo-lítium batéria by mala byť v rozmedzí 2,5 V a 3.65 V.

◆ Po správne zapojenie postupnosť a napätie potvrdenie, vložte BMS zásuvky.

◆ Ochranné dosky B číslo riadku (modrá hrubú čiaru) je pripojený záporný pól batérie.

◆ Po vedenie je ukončené, merať, či celkové napätie batérie a celkové napätie priechodu BMS sú rovnaké. Ak sú rôzne, pozrite sa znova podľa vyššie vedenie postupnosť. 4. Na BMS môžu byť použité na nižšie nástroje: Daly Pôvodné osvedčenie: Daly Továreň, dielňa displej: 5. Balík obrázok nižšie len pre referenčné, pozrite si skutočný prijaté phyical . Kábel je zadarmo. Daly zašle zákazníkovi s BMS. Poznámka: accessary je podľa vašej objednávky, tento obrázok je len pre referenčné účely. Vďaka. 6. Daly má svoju vlastnú R & D tímu & Automachine výrobnej linky. Nielen Daly hardvérové rada, ale teraz Smart BMSs sú na trhu. Daly je kvalita výrobkov bol testovaný trhu a zákazníci si môžu vybrať to, čo je správne rozhodnutie. Pôvodné adresa: Č. 92, Lihe Road,ShuiPing Obce Dalang Meste Dongguan City, Provincia Guangdong ,Čína 523800

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Typ Príslušenstva Batérie Príslušenstvo
Cez výtlačné napätie Áno
Názov Značky DALY
RS-485 podľa Zmluvný potrebné
Pôvod CN(Pôvodu)
môžete podľa Zmluvný potrebné
GPS podľa Zmluvný potrebné
Zostatok funkcia Áno
Bluetooth podľa Zmluvný potrebné
farba červená
Príslušenstvo Drôtené káblové je zadarmo
Za poplatok ochrany Áno
Batérie série 10S
Aplikácie 3.7 V, lítiové batérie, menovité
Skratu ochrana Áno

Súvisiace produkty