Presnosť: 0.001 mm ISO20-ER16-ER20 SK10 SK16 Nástroj ramienka dynamické vyvažovanie držiaka nástroja NC vysokou presnosťou rytie stroj

€12.55

Pridať do obľúbených

Popis produktu


Popis: Značka: XINYAO Presnosť: 0.001 mm Materiál: 20CRMNTI ocele Tvrdosť: HRC 58 stupňov Carburizing hĺbka: > 0.8 m Dynamické vyváženie: G2.5 RPM/40000 Balenie: 1 kus Funkcie: Kalenie, vysoká presnosť, vysoká rýchlosť, presnosť brúsenia výroby.

Ak potrebujete prispôsobiť, alebo kúpiť v dávkach, prosím, kontaktujte nás. S našimi najlepšie služby, najrýchlejšiu dopravu rýchlosť, najlacnejšie ceny, najviac nákladovo-efektívny plán predaja, môžeme predávať produkty, môžete tak stráviť menej peňazí na nákup lepších výrobkov. Po úhrade, kupujúci je zvyčajne balenia tovaru zo skladu do 24 hodín zaručiť 100% spokojnosti kupujúceho.

Spoločnosť stručný úvod: (XINYAO) Co., S.r.o. je profesionálny CNC nástroj dizajn, Výskumu, Vývoja, výroby, inovačný rozvoj ducha, Predaj die príslušenstvo, obrábacie stroje, príslušenstvo, precízny brúska nástrojov, skľučovadla, držiaky náradia, frézy, CNC nástroje, bola založená v roku 2008. lepšie služby pre zákazníkov, snaží vybudovať XINYAO do populárneho a uznávanou značkou na trhu, XINYAO spoločnosti, vynikajúcu kvalitu, povesť po prvé, spoločnosť vytvára výroba, predaj a servis politiky, a snaží vytvárať vysoko kvalitné nástroje. XINYAO Co., S.r.o. výrobky boli predávané po celom svete, bola uznaná a podporovaná veľký počet globálne kupujúcich, má dobrú povesť v rôznych regiónoch. Nech XINYAO Obmedzené stať najčastejšie dôveryhodný partner Po predaji, záruka: 1:XINYAO odbornej po-predajný tím, rýchlo a účinne riešiť všetky možné problémy, online vyriešiť všetky po-predajný problémy pre vás. 2: spoločnosť je zodpovedná za stratu tovaru v priebehu dopravy. Prosím, buďte si istí, že si ich môžete kúpiť. 3: Prosím, otvorte balík kontroly produktu, keď sa prihlasujete a príjem tovaru, potvrdiť, že tovar nie je poškodený skôr, než ho podpíšete a prijímanie. Ak tovar sa zistí, že je poškodený, prosím, fotografovanie z poškodených výrobkov a sledovacie číslo, prihláste sa a príjem tovaru, kontaktujte spoločnosť zákaznícky servis na prvý raz, a poskytovať efektívne dôkaz pre vrátenie peňazí.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Číslo Modelu iso20
Aplikácia Fréza Na Frézovanie

Súvisiace produkty