JINHAO 159 študent kovové Spin golden rose office Irídium Plniace Pero

€3.00

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


Vysvetlenie:

1. To je pero, ktorý bol upravený s perom tip. Hrot okrúhly telo je navrhnutý tak, pretože písanie hlavy je veľmi ostrá a používa sa na písanie tenké hairspring. Preto nie je nevyhnutné, je fenomén visí papier. Je to bežné v kole telo nib a môžu byť prispôsobené a nedá sa zmeniť.

2, vzhľadom na pružné pero tip bude skvelý splitu, je nevyhnutné, že atrament nemôžu držať krok s hrot pera vidlica, a atramentové pero tip musí byť dostatočný atramentu, aby sa zabezpečilo, že hrúbku čiary napísať jasné zmeniť, ak písanie zistil, že atrament je zlomené, alebo umiestnené Po chvíli, atrament odparuje a iných dôvodov, ktoré vedú k žiadna voda. Všeobecné riešenie je použitie atramentu alebo rotujúce atrament nárazov na squeeze atrament vyplniť jazyk, a potom pero bod bifurcates niekoľkokrát. Toto treba pomaly si a ovládať pri písaní.

3, ak atrament nie držať krok s fenomén pero tip split, atrament nemusí byť dosť napätie, potom môžete používať pero, hrot pera bublina ū čistiacim prostriedkom alebo zriedený atrament metóda na zvýšenie atrament priľnavosť.

4, to je len upravené pero, jazyk bude mať úprava značiek, z ktorých každá je napísané na vode, pretože je ťažké vyhnúť sa atrament stopy, nie je vždy perfektný pero, iba pre učenie a hranie, non-profesionálne Kaligrafie perá, a cena je len cena pero plus nib.

Kontaktujte nás

Prosím, uistite sa, že budete súhlasiť s tým, všetky naše platby doprava politiky a všetky termíny a podmienky, než predkladanie ponúk alebo kúpiť, ak máte akékoľvek problémy, prosím kontaktujte ma. Dáme vám do 24 hodín 100% uspokojivá odpoveď.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Plniace Pero je Tip Materiál Ostatné Kovy
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky jinhao
Špeciálne Aplikácie Písanie
Materiál Kov
Balenie Voľné
Číslo Modelu 159
Druh plniace pero
Nib Materiál Iraurita
Písanie Bod 0.7 mm
Nib Typ Štandardný Typ

Súvisiace produkty