Kvalitný vreckový Plniace Pero kaligrafie mužov spinning ružová mosadz ATRAMENTOVÉ PERO Matné zelená kancelárske potreby Kancelárske školské potreby NOVÉ

€3.26

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


Paymen

1: Sme len akceptovať platbu prostredníctvom ESCROW

2: Všetky platby musia byť doručené do 7 pracovných dní po ukončení aukcie. Ak nemáte v úmysle platiť, prosím, nie cenovú ponuku. Prosím, dajte nám platba spoločne, aj keď skončíte, môžete cenové ponuky

Dodanie podrobnosti

1: zvyčajne Sme odoslať položku out v 2 dní po zaplatení.

Podľa hospodárskych int ' l poštovné,odhadovaný čas doručenia: môžete dostať balík rýchlo do 15-25 dní .ale niekedy to môže trvať približne 35 dní, aby sa dospelo.Dúfam, že sa vám môže porozumieť.

2: budú Zákazníci zodpovednosť za poskytnutie správnej informácie o doprave počas checkout. Prosím skontrolujte, pred dokončením procesu platby. Sme sa nevzťahuje na stratené balíky z dôvodu nesprávnej adresy informácií, ktoré poskytol zákazník.

Kontaktujte nás

Prosím, uistite sa, že budete súhlasiť s tým, všetky naše platby doprava politiky a všetky termíny a podmienky, než predkladanie ponúk alebo kúpiť, ak máte akékoľvek problémy, prosím kontaktujte ma. Dáme vám do 24 hodín 100% uspokojivá odpoveď.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Materiál Kov
Nib Materiál Iraurita
Balenie Voľné
Nib Typ Štandardný Typ
Druh plniace pero
Plniace Pero je Tip Materiál Ostatné Kovy
Názov Značky chouxiongluwei
Špeciálne Aplikácie Písanie
Písanie Bod 0.7 mm
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Octagon

Súvisiace produkty