UMGODLY Módne Náušnice Strieborné Farba Kríž Náušnice s Perlami cubic Zirconia Kamene Ženy, Luxusné Šperky Darček

€11.07

Pridať do obľúbených

Náušnice

Popis produktu


Funkcie:

Nový a vysoko kvalitné.

Najlepší darček pre vašich priateľov a seba,

Veľmi individualizovať, nech vás nosiť až naraz

Móda, osobnosť, veľmi populárne

Materiál: Meď + Krištáľ

Package Zahrnuté: funkcie opp taška

1. Obrázky zobrazujú sa iba niektoré vzorky, môže sa zobraziť odlišné štýly na objednávku.

2. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú na účet kupujúceho, ak tam bude účtovať.

1. www.srzhumenne.sk akceptovať platobné metódy: Visa,Mastercard,QIWI,Western Union a T/T(bankový prevod) 2. Kupujúci Chrániť: www.srzhumenne.sk len uvoľnenie platbu na nás po potvrdení dodanie vášho tovaru.

1. Sme doprava zadarmo na všetky naše položky EMS/DHL/UPS/RPX alebo DHL Global Mail /ePacket / Čína Príspevok ,na prepravu spôsobom bude závisieť od celkovej sumy vašej objednávky: Objednávka hodnota hodnota Objednávky hodnota Objednávky >$200,doprava cez DHL, Fedex,SF,ect. 2. Niekedy to môže trvať až 4-7 týždňov, vzhľadom na prísne vlastné Inšpekcie. 3. Naša cena nezahŕňa dane, DPH, alebo iné poplatky. 1. Ak výrobky nie sú rovnaké ako desription alebo zlomené v tranzite. Budeme odoslať alebo na vrátenie peňazí vás. 2. Z nejakého dôvodu nie ste spokojní s položkami, budeme akceptovať vráti a výmeny do 7 dní po tom, ako dostanete položky a budete musieť zaplatiť za návrat poštovné náklady 3. Môžete nás kontaktovať na Trademanger alebo odchode nám správu na www.srzhumenne.sk, alebo pošlite nám e-mail, Budeme reagovať na vás do 24 hodín, do 36 hodín na Víkend Náš pracovný čas: GT AM 8:30~ 6:00 PM

1. Ak máte akékoľvek otázky alebo akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás e-mailom alebo on-line,Budeme radi pomôžu a snažiť sa dostať späť k vám do 24 hodín.

2. Vaša spokojnosť, naša snaha. Necháme pozitívnu spätnú väzbu na všetky kupujúcim pri objednávke skončil. Ak ste spokojní s našimi položky a služby, úprimne vás pozvať na dovolenku nám pozitívna spätná väzba a 5 skóre hodnotenia, To bude mať len 1 minúta.

3. Ak ste nespokojní s ňou, prosím, napíšte nám pred odchodom negatívne alebo neutrálne alebo skóre 1 alebo 2.Budeme sa snažiť vyriešiť k vašej satisfactoy a aby vaše nákupné skúsenosti príjemný tu.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Kovy Typ Medi
Materiál Crystal
Štýl Trendy
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky UMGODLY
Číslo Modelu 32
Pohlavie ŽENY
Tvar\vzor kríž

Súvisiace produkty