JC 15.4 V 5209mAh 80Wh RC30-0248 4ICP4/55/162 Notebook Batéria Pre Razer Blade Stealth 15 RTX 2070 Max-Q LINGREN 15(i7 8750H)

€53.37

Pridať do obľúbených

Notebook Časti

Popis produktu


Špecifikácia:

Kapacita: 80WH/5290mAh

Napätie:15.4 V

Typ batérie: Li-ion

Farba:Čierna

Podmienka: JCbatterystar Pôvodného Programu Batérie (100% Zbrusu Nový,1 rok záruka!)

Nahradiť Časť Čísla:

4ICP4/55/162, RC30-0248

Kompatibilné Prenosné Modely:

Pre Kotúč 15, 15 2018, 15 GTX 1060, LINGREN 15(i7 8750H), LINGREN 15(i7/256 GB/GTX1060)

Použiť Manuálne:

1.Pre nové batérie,prosím úplného nabitia/vybitia pre 2-3 cykly.to môže znamenať uvoľnenie batérie najvyššej energie.

2.Úplné nabitie batérie"znamená zabránili elektrostatickému výboju z batérie na 0% a nabíjanie na 100%,potom hlboko ho nabíjanie pre viac na ďalšie 2 hodiny a uistite sa,že nemám výtok počas nabíjania.

3.Úplného vybitia"znamená zabránili elektrostatickému výboju z batérie z viac ako 100% na 0%,a zabezpečiť, nemusíte platiť, že sa v priebehu vypúšťanie.

4.Aby batérie"úplného nabitia/vybitia"pre 1 alebo 2-krát v každom 3 mesiace,môže rozšíriť batérie životnosť.

5.Prosím vytiahnite batériu, keď je notebook nie je použité na dlhú dobu.

Kontaktujte nás:

1.Sme boli vždy snaží poskytovať najlepšie služby a spoľahlivé produkty pre každého zákazníka, ak máte akékoľvek pochybnosti,e-mailom, môžete nám okamžite.

2.Ak nie ste spokojní s našimi položky alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom akékoľvek ohlasy alebo otvoriť prípad.Negatívnu spätnú väzbu nemôže vyriešiť problém,mali by sme tento problém riešiť spoločne a spolupracovať navzájom, prosím, dôverujte nám,dáme u spokojní riešenie.

Kontaktné Informácie:

1. Sme špecializujúca sa na veľkoobchod a maloobchod, všetky druhy príslušenstva.

2. Ponúkame výrobky vo vysokej kvalite a ponúknuť čo najlepšie služby pre vás.

3. Naši zákazníci sú umiestnené v rôznych krajinách po celom svete.

4. Sme vítaní, veľkoobchod,Máme najlepšie ceny a najlepšie služby.

5. Som rád, že sa služby,ak máte nejaké potreby,pleae, neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek

Informácie O Doprave:

1.Zabezpečujeme dopravu zdarma doporučenou Singapur Post/Hong Kong Post/Čína Poštou alebo prostredníctvom Štyroch Špeciálnych Air Mail Linky. To zvyčajne trvá 15-45 pracovné dni, aby sa dospelo . Ale čas dodania závisí od počasia ,dovolenka, teplej sezóny, lokálne poštové služby a colné odbavenie faktorov.

2.Prosím, uistite sa, aby poskytovali úplnú a správnu adresu vrátane úplné meno a telefónne číslo , tak, že poštu môže doručiť balík na vás efektívne a úspešne.

3.Nie sme zodpovední za kupujúceho dovozné clo a súvisiace dane. Objednávky bude dodaný ako darček alebo ako vzorka.

Vrátenie A Vrátenie Peňazí:

1.Všetky položky boli 100% starostlivo kontrolované a testované naše oddelenie kontroly kvality pred odoslaním von, tak že by mali byť kvalifikovaní v dobrom stave.Ak kupujúci požadovať vrátenie akýchkoľvek dôvodov,musí byť sprevádzané Return Merchandise Authorization (RMA) Číslo.Kupujúci musí kontaktovať nás prostredníctvom e-mailu alebo správy pred jej vrátením. Položky vrátený bez RMA# spôsobí oneskorenie vrátenie procesu alebo ignorované.

2.Poskytujeme 12 mesiacov záruka na všetky naše produkty .Návrat doprava nákladná musí zaplatiť kupujúci, ak svoj tovar je potrebné zaslať späť na opravu, náhradu alebo výmenu.Prosím, použite Miestne doporučenou Poštou Air Mail vrátiť položku. Prosím, nepoužívajte UPS, DHL ,FEDEX a iné expresná doprava metódy, ktoré spôsobí dovozu dane požaduje Čína Vlastné.

Spätná väzba:

1.Sme naozaj oceňujem vašu pozitívnu spätnú väzbu alebo päť hviezdičiek spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a medzitým náš systém bude tiež nechať pozitívnu spätnú väzbu, automaticky za vás.

2.Prosím, kontaktujte nás e-mailom okamžite, ak váš položka mať žiadny problém, keď ho dostanete. Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol vyriešiť problém. Prosím neotvárajte sporu, alebo zanechať negatívne spätné väzby pred komunikovať s nami.

Prajeme vám príjemné nakupovanie v našom obchode!

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Názov Značky JCbatterystar
Package Áno
Napätie Batérie 15.4 V
Číslo Modelu RC30-0248
Druh Li-polymer

Súvisiace produkty