JJC USB Duálna Nabíjačka pre Fujifilm NP-W235 na Fotoaparát Fujifilm Fuji X-T4 XT4 Prenosné elektrické Cestovnej Nabíjačky

€10.42

Pridať do obľúbených

Popis produktu


JJC USB Duálna Nabíjačka pre Fujifilm NP-W235 na Fotoaparát Fujifilm Fuji X-T4 XT4 Prenosné elektrické Cestovnej Nabíjačky

Poznámka:Len USB Duálna Nabíjačka neobsahuje batérie.

JJC DCH series USB Duálna Nabíjačka umožňuje nabíjať 2 batérie súčasne. Napájaný USB zdrojov, môžete nabíjať pomocou AC adaptéra, notebook, power banky alebo nabíjačka do auta, ktoré vám umožní obnoviť vaše batérií kdekoľvek a kedykoľvek. 2 indikátor lampy zobrazte stav batérie. Indikátor lampa bliká pri nabíjaní a bude neustále na po dokončení nabíjania. Navyše, keď je batéria o prehriatie, nabíjačka bude zmysle a prestane nabíjať okamžite. Okrem toho, nabíjačka sa automaticky rozpoznať, keď sú batérie plne nabitá a prestane nabíjať, aby nedošlo k poškodeniu batérií. Pomocou zabudovaného kábla USB, táto nabíjačka je vhodná na prepravu.

Najdôležitejšie Produkty

Umožňuje nabíjanie 2 batérie súčasne

Predlžuje vaše fotografie čas

Dvojitým LED indikátory displeja stav nabíjania obidve batérie

S vstavaný USB kábel pre jednoduché prenášanie

USB port umožňuje nabíjanie batérií kdekoľvek a kedykoľvek

Keď sú batérie o prehriatie, nabíjačka bude zmysle a prestane nabíjať ihneď

Automaticky rozpozná, keď sú batérie plne nabitá a prestane nabíjať, aby nedošlo k poškodeniu batérie

Špecifikácia:

Vstup: DC 5V-2.2 A (Min)

Výstup: DC 8.4 V-600mA

Rozmer: 80 x 58 x 25 mm

Materiál: ABS

Kompatibilné Fotoaparáty: Fujifilm Fuji X-T4 XT4

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1) DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2) Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3) My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4 )SLUŽBA TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5) v prípade, Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

6) chceli by Sme pripomenúť, že dovozných ciel,daní alebo dodatočný poplatok podaných miestneho colného bude zodpovedný za kupca.Pre ďalšie informácie môžete nájsť na vaše miestne zvyky, pred nákupom produktov.

7) zabezpečujeme aj UPS,DHL rýchlejšie prepravu spôsobom v prípade, že potrebujete tovar naliehavo.Prosím vyberte správne expedičné spôsobom, pred nákupom produktov.

1) Všetky výrobky predávané na JJC Oficiálneho Obchodu sú garantované na JEDEN CELÝ ROK proti chýb vo vyhotovení a materiálu.

2) Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Kupujúci je povinný jasne descript vadný s úplné informácie e-mailom.Ak je to potrebné, video a odkaz na nás, aby ukázali chybné.

3) Ak je táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

4) Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

5) vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.srzhumenne.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

6) Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Veríme, že najlepšia kvalita a top-class spoločnosť pochádzajú z povolania a služby.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Funkcia S vstavaný USB kábel pre jednoduché prenášanie
Použitie Fotoaparát
Inteligentné Nabíjanie Áno
Veľkosť 80x58x25mm
Názov Značky JJC
Číslo Modelu DCH-NPW235UE
Package Áno
Zaujímavosti Umožňuje nabíjanie 2 batérie súčasne
Pre Fujifilm NP-W235
on Fotoaparát Fujifilm Fuji X-T4 XT4
Materiál ABS
Displej No
Druh USB
Názov USB Duálna Nabíjačka Batérií
Rýchle nabíjanie No
Pôvod CN(Pôvodu)
Výstupné Rozhrania USB Výstup

Súvisiace produkty