WEAINY S925 mincový striebro prírodné ametyst prsteň, dámy fialová drahokam narodenia kamenný kruh, poslať priateľka dary

€13.35

Pridať do obľúbených

Jemné Šperky

Popis produktu


Weainy Šperky, Chcete Povedať,

Zaručujeme drahokam je prírodný drahokam a kovu je pevná, 925 striebro. Ak sa zobrazí falošné šperky od nás,poskytneme vám 10 krát platbu späť.

POPIS PRODUKTU

Značka:WEAINY Typ Klenot: Prírodné Ametyst Hlavný Kameň Veľkosti: Oválne, 4*3 mm(Cca.) Kovové Typ: 925 Sterling Silver Položka Hmotnosť: Cca.2.0 g Poznámka:Ak viete, že vaše krúžok číslo, môžete si vybrať pevný prst prsteň,inak si môžete vybrať resizable(otvorené), krúžok,všeobecne vhodné pre NÁS veľkosť 5-9.

Starostlivosť O Šperky

1.Bodka nie je možné nosiť pri výkone; 2.Vyhnúť kúpanie a plávanie; 3.Bodka nedotýkajte chemikálií; 4.Použite mäkkú tkaninu, aby potrieme z vody,potu a iné nečistoty; 5.Ak šperky nie je nosenie dlho Skladovať v uzavretej plastovej taške, v prípade oxidácie; 6.Ak váš strieborné šperky sa stávajú čierna,môžete použiť zubnú pastu čistenie šperkov,aby to shinning znova.

O WEAINY Šperky

Všetky naše šperky sú vyrobené s láskou v našich Changle Kraj,Čína založené studio. Sme špecializované krúžky pre ženy. Keď si kúpite kus zo mňa, môžete vedieť, že ste stále kvalitné šperky, ktoré je vyrobené ľuďmi, ktorí sa naozaj starajú. Ako skúsený gemologist, pozerám cez každý jeden kus z našich drahých kameňov a môže garancia kvality je. Milujem všetky moje zákazníkov a uistite sa, že ste dobre postarané.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


CertificateType CCGTC
Krúžky Typ Snubné Prstene
Kovové Pečiatky 925,Libra
Štýl Trendy
Jemné alebo Módne Jemné
Kovy Typ STRIEBRO
Tvar\vzor GEOMETRICKÉ
Názov Značky weainy
Číslo Certifikátu wy0359
Príležitosti Strana
Položka Druh Krúžky
Nastavenie Typu Kolík Nastavenie
Hlavný Kameň Ametyst
Pohlavie ŽENY

Súvisiace produkty