Z88 TKL Mechanické Klávesnice s ruskými Lettters RGB Podsvietenie Outemu Prepínač Kompaktný 81 Kľúče Hliníka Klávesnica pre Hráčov Typist

€35.88

Pridať do obľúbených

Myš & Klávesnice

Popis produktu


Z88 ruskej Malé Mechanické Klávesnice Herné RGB Podsvietenie Outemu Modrá Click Prepínač Kompaktná Klávesnica pre Študentov Hráč Typist ( poznámka : ruské Písmená sú vytlačené , nie dvakrát strieľal a bez podsvietenia . )

Multi-Režimy RGB Podsvietenie

Prednastavené 10-režim RGB Podsvietenie a farebne Blikajúce Rýchlosť - Double-shot vstrekovaným keycaps jasné podsvietenie a extrémnu odolnosť. Stlačte kombináciu klávesov FN+INS môže cycing medzi rôzne svetelné režimy. Celý klávesnice je možné nastaviť na jednu farbu . (Biela , Fialová , Modrá , Azúrová , Zelená ,Yello , Červená ). To môže byť upravená pomocou kombinácie klávesov FN+" +" "- " po výbere farbou .

Inovatívne zásuvné Modrá Prepínač

Outemu Modrá Spínače Ponúkajú najlepšie dotykové a click písanie skúsenosti. Vlastné mechanické spínače určené pre dlhovekosť, vnímavosť a odolnosť. Prepínače nie sú trvalo paal, môžete vytiahnite ich a nahradiť ich vypínače, ktoré uprednostňujete. ( IBA Kompatibilné s Outemu Prepínače)

Anti-Tieňov , N-key rollover

Umožňuje multi-klávesy pracovať súčasne s vysokou rýchlosťou. Každý kľúč je kontrolované nezávislým spínačom, si môžete vychutnať vysoko kvalitné hry s rýchlo reagovať.

Trvanlivosť a Široká Kompatibilita

Z88 prichádza s protišmykovým Gumovým Pad a nastaviteľné zadné nohy pre perfektné zadaním uhla . Vyrobené z top ABS a hliník, materiál, pozlátené USB konektor, je pevný a robustný. Odstupňovaným keycap je elegantný a thearc a sklon sa zmestili vaše ruky ľahko predchádzať únave. Na Z88 Mechanické Klávesnice je postavená tak, aby odolala priemer úniku kvapaliny.

Skratky

Ľahký prístup kalkulačka, e-mail, webový prehliadač, objem, médiá atď., pričom kombinácie klávesov FN+F1-F12.

Odnímateľný Kábel USB

Na Z88 klávesnica sa dodáva s 3 káblové trasy (vľavo, na stred a vpravo), USB Kábel je Plug-in Design , zvýšiť longetivity a skryť kábel neporiadok . Vďaka svojej kompaktnej forme a odnímateľný kábel USB, je to tiež jednoduché balenie a vezmite si so sebou na svoj budúci zápas.

FAQ

Otázka: môžem zapnúť svetlá úplne vypnúť?

Odpoveď: Áno. Toto je nastavenie, použitie.

Otázka: Môžete nastaviť všetky kľúče v jednej farbe ?

Odpoveď: Áno , V Seleted Režim ( Jednej Farby ) , môže prechádzať medzi 7 Farieb .

Čo je Zahrnuté

1x Mechanické klávesnice 5x Outemu náhradné keyswitches 1x užívateľská príručka (po anglicky) 1x keycap sťahovák 1x vypínač removal tool

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Názov Značky HUO, ALEBO JU
Názov Z88 TKL ruskej Mechanické Klávesnice
Jazyk angličtina
farba čierna
Os Tela Značky Outemu
Druh Káblové
Odnímateľný Kábel Áno
Aplikácia Tablet
Prevádzka Štýl Mechanické
Klávesnica plnej Veľkosti No
Štýl Nepremokavé
Klávesnica Štandardná Mini Klávesnica
Číslo Modelu Z88
Typ Rozhrania USB
Pre Písanie , Hráč
Dizajn Tenkeyless Comptact Ergonomický Dizajn
Rozloženie Qwerty
Package Áno
Podsvietenia Multi-farebné RGB Podsvietenie
Materiál kov a ABS
Prepínače Click a Dotykové Spínače
List Ruský a anglický
Zápästie Podporu No

Súvisiace produkty