Súťaže Základná Pad Pre Magazín 17 19 23 Taktické Pištole Závesu Glock Pad Adaptérom Na Štandardnú Veľkosť

€7.48

Pridať do obľúbených

Lov

Popis produktu


Súťaže Základná Pad Pre Magazín 17 19 23 Taktické Pištole Závesu Glock Pad Adaptér Na Štandardný rozmer Vhodný pre štandardné veľkosti pištole pre Glock série(kompatibilné skutočnú zbraň) Špecifikácia: Farba:Čierna/Červená Materiál: hliník Uchytenie:štandard veľkosť glock série (kompatibilné skutočnú zbraň) Hmotnosť:0.02 kg/0.7 oz/0.04 lb Veľkosť:44x28x17mm Balené :1 x základná pad sme Továreň priamo dodanie, môžeme ponúknuť najviac nákladovo efektívne cenu a najlepšiu kvalitu, podpora veľkoobchod, Vítame Vás konzultovať objednávku Prepravy a Platby:

1)Pls, aby ma nechal na správnej adrese! Sme si nie je zodpovedná za balík návrate z dôvodu kupujúceho problém (ako von z domu, nesprávnu adresu, atď.)

Čína Poštou trvá zvyčajne 2-3 týždne, sme nie je zodpovedná za sledovanie a prosím pozitívne kontakt miestnej pošty ak ju nedostanete. Sme nie je zodpovedná za straty alebo chýba sledovanie záznamov pre Čínu Príspevok.

Ak u ak si chcete vybrať, bezpečnejší a rýchlejší spôsob, ako EMS, Prosím, Zaplatiť poplatok. EMS zvyčajne trvá 5-7 pracovných dní s plnou záznamy.

2), sme nie je zodpovedná za akékoľvek oneskorenie pri dodávke, vrátane ale nie obmedzený na colné poštovné kontrola,štrajku,zásahu vyššej moci a pod.

3)Ako kupujúcim,je to vaša povinnosť platiť daň pri vytvorení objednávky zo zahraničia,naša cena nezahŕňa dane,DPH,alebo iné rukoväť poplatky.

Podmienky:

1. Prosím, dajte nám do 15 dní (podľa dátumu účtovania).

2. Návrat položky, MUSIA mať všetky ORIGINÁLNE balenie a príslušenstvo.

3. Návrat poštovné a poistenie poplatok je nevratný pre vrátenie tovaru.

4. Returne/exhange zásielky kvality, budeme dodanie zdarma po servisná údržba pre problémy s kvalitou tovaru(vrátenie peňazí alebo výmenu novej zásielky).

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Pôvod CN(Pôvodu)
Veľkosť 44x28x18mm
farba Čierna/Červená
Balené 1 x základná pad
Fit štandardná veľkosť glock série (kompatibilné skutočnú zbraň)
Názov Značky uvfofeo
Materiál Hliník
Hmotnosť 0.02kg/0.7oz/0.04lb
Číslo Modelu HZ-129

Súvisiace produkty