Napájací Adaptér Nabíjačka pre Sony DCR-VX2000E, DCR-VX2100E, DCR-VX2200E, HDR-AX2000E, DCR-HC14E, DCR-HC15E Videokamera Handycam

€6.91

Pridať do obľúbených

Popis produktu


Prosím Poznamenať, že táto Položka je Viac Package Výber, Budeme Loď Balík k Vám, Podľa vášho Výberu. Prosím, C hoose C arefully.

Nižšie Si Môžete prezrieť Špecifikácia SIEŤOVÝ Adaptér, Batérie a Nabíjačky Nabíjačky:

Napájací Adaptér je Navrhnutý tak, aby Nepretržitej Dodávky Energie pre Váš Fotoaparát alebo Videokamera, Ale Nemôže sa Nabíjať.

Nahradiť Časť Číslo:

Sony AC-L10, AC-L10A, AC-L10B, AC-L10C

Sony AC-L15, AC-L15A, AC-L15B, AC-L15C

Sony AC-L100, AC-L100B, AC-L100C, AC-L100D

Táto stavebnica Umožňuje Napájanie Fotoaparátu zo sieťovej Zásuvky. Užitočné na Zdĺhavé Studio Strieľa bez Potreby Neustále Nahradiť a Dobiť Viacerých Batérií

Napájací Adaptér je Navrhnutý tak, aby Nepretržitej Dodávky Energie pre Váš Fotoaparát pri Sťahovaní Obrázkov do Počítača, pre Rozšírenú Prácu v Štúdiu, alebo Pri Prezeraní Snímky počas pripojenia k TV alebo VCR.

100% nový Vysoko Kvalitných Generických (Non-OEM) Napájací Adaptér

100% Kompatibilita s Pôvodným

AC 100-240 V - Prístroj Použiť Kdekoľvek vo Svete

Po celom svete Vstupné napätie: AC 100-240V, 50/60Hz

Výstup: DC 8.4 V 1.7

1-ročná Záruka, CE a Čína CCC Certifikované

Stav : Úplne Nové

Ochrana: Prevencia Prebitiu a skratu Ochrana.

Balenie Obsahuje:

1x Napájací Adaptér Nabíjačka

1 x "US/EU/AU/UK" Napájací Kábel, Kábel (pošleme vám plug podľa vašej krajiny)

Krok: Príprava zdroja napájania

1 Otvorte DC konektor Kryt a Pripojte Napájací Adaptér Dodaný s vašim Videokamera DC konektor s Plug je Značka Smerovala nahor.

2 Pripojte SIEŤOVÝ Napájací Kábel k sieťovému Adaptéru.

3 Pripojte Napájací Kábel k Sieťovej Zásuvke.

Ak nie ste Spokojní s Produktom,sa Môžete vždy dostať do kontaktu s nami,Vrátime vám Celú Peňazí alebo Posielať nové ako Náhrada pre vás.

USB Napájací Adaptér je Navrhnutý tak, aby Nepretržitej Dodávky Energie pre Váš Fotoaparát alebo Videokamera, Ale Nemôže sa Nabíjať. Nahrádza Sony AC-L10, AC-L10A, AC-L10B, AC-L10C, AC-L15, AC-L15A, AC-L15B, AC-L15C, AC-L100, AC-L100B, AC-L100C, AC-L100D Napájací Adaptér. Táto stavebnica Umožňuje Napájania váš Fotoaparát z USB Portu . Užitočné na Zdĺhavé Studio alebo Vonku Strieľa bez Potreby Neustále Nahradiť a Dobiť Viacerých Batérií Náš Jedinečný Dizajn Adaptér je Naozaj Šikovné a Praktické za to Dlhý Čas Nahrávania Pri Cestovaní alebo Vonku., to Môže byť pre prípad Núdze, Pripraviť pre seba, Podeliť so svojimi Partnermi, Rodiny, Milenci, Uistite sa, že ste Nikdy Chýbať Vzácne Okamihy.

Ak chcete, Aby Váš Kamkordér funguje Lepšie, použite, Prosím, 5V 2A(výstup) USB Port. Môže byť Nabitá Pomocou USB Wall Nabíjačka, Nabíjačka do Auta, Externú Batériu alebo iných Zariadení S USB Portom (5V, 2A-4A), Vám Dáva Viac Možností

Vystupoval s Viac-Nabíjanie, skrat, Vysoká Teplota, a Prepäťová Ochrana.

USB Napájací Vstup: 5V, 2A-4A (Aspoň 2A Aktuálne,Až 4A, ak je to potrebné);Output: DC 7.6 V-8.4 V, Všetky Dĺžka Kábla: 150 CM; Priamo Pripojiť k Power Bank a Vy sa nemusíte Starať o vybitie Batérie Viac.

Priamo Pripojiť k napájaciemu Banka Poskytnúť Vaša Videokamera Stabilný Výkon. Ľahký a Prenosný, Ktorý je Dizajn pre Pripojenie Mobilných energetických Suppy Keď Zdĺhavé Studio alebo Vonku Strieľa Bez Toho aby sa museli Starať O Prerušenie Fotografie.

Balík Obsahuje:

1x USB Napájací Adaptér Nabíjačka

Popis:

1. Jednosmerný (DC) Kábel Jednotky nie len Môže Hrať Úlohu Napájací Adaptér, ale Slso je možné Účinne Potlačiť Harmonické Prúdy.

2. Vysoko Kvalitné Žetóny, DC Invertor konverznú Účinnosť.

3. Dobrú Stabilitu, Vysoký Výstupný Prúd, Nízky Statický Prúd.

4. Môže byť Nabitá Pomocou USB Wall Nabíjačka, Nabíjačka do Auta, Externú Batériu alebo iných Zariadení S USB Portom, Vám Dáva Viac Možností

5. DC Prenos kábel pre Digitálny Fotoaparát Napájanie, Mobilný Výkon: 5000-30000 Ma, Ekvivalent Počet Kamier Nové Batérie; Po zapnutí Blesk na Fotografiu alebo Video, Poskytujú Nerušený Výkon. Zlepšuje Stabilitu Fotoaparátu Prácu.

Poznámka:

1. Aby vaša Kamera Fungovať Najlepšie, používajte Vysoko Kvalitné Presuňte pohon, Mobilné energetické Potreby na Výstup 5 voltov 2/4A Prúd. Keď sa Dodávka Energie alebo Prúd je Nedostatočné, nemôžete Strieľať Von, Vyberte Prosím Aspon Lepšie Prúd.

2. Mobilný Napájací zdroj má Automatického režimu Hibernácie a Zavrie.

3. Nepoužívajte Počítač USB, Pretože Počítač USB 2.0 Výstupné Napätie je Väčšinou 5v, Ale Aktuálne je Menej ako 500mA Prúd.

4. Používať Fotoaparát dlhší Čas, Nastaviť Svoj Fotoaparát, Pohotovostná Doba na Najdlhšiu výdrž v Pohotovostnom režime, Ak nie ste Spokojní s Produktom,sa Môžete vždy dostať do kontaktu s nami,Vrátime vám Celú Peňazí alebo Posielať nové ako Náhrada pre vás.

Micro USB Nabíjačka Batérií 1. Mikro Vstup: DC 5V

2. Výstup: DC8.4V, 400-600mA; 7,0 V-7.6 V Lítium-iónová Kamera, Batéria

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Rýchle nabíjanie Áno
Číslo Modelu AC-L100
Inteligentné Nabíjanie Áno
Druh USB
Názov Značky Slnečné miestnosti
Použitie Fotoaparát
Package Áno
Displej Áno

Súvisiace produkty