Veľké Veľkosti Listov Plastové Razba Priečinok Pre Zápisník DIY Album Karty Nástroj Plastové Šablóny 19.8x19.8 cm KW7102323

€6.58

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


Väčšie Veľkosti Listov Plastové Razba Priečinok Pre Zápisník DIY Album Karty Nástroj Plastové Šablóny 19.8x19.8 cm KW7102323

- Vysoko kvalitné Šablóny Reliéfne papierové crafting

- Šablóny zapadajú do populárne emboosing stroje, jednoduché použitie - Skvelé pre karty, takže scrapbooking a ostatný papier remeslá - Materiál: Plast - Farba: Jasná - Veľkosť: 19.8x19.8 cm

KUPUJÚCI SHOW: Platby:

1.Všetky platby by mali byť predložená do 14 dní po potvrdení objednávky, Ak úhradu, odklad, je potrebné, dajte nám Prosím vedieť.

O Preprave:

Budeme loď položka(y) do 7 pracovných dní po platbe zúčtované na vašu adresu,prosím, uistite sa, že vaša adresa je správne pred uskutočnením platby.

Ak sa nechcete dostať svoj tovar po 60 dní, prosím, kontaktujte nás, pomôžeme vám vyriešiť problém.

1.Pre Čínu Post Air Mail

To zvyčajne trvať 10-60 pracovné dni, aby sa dospelo(Doprava do Brazílie trvá približne 30 až 90 dní).

2.Pre Čínu Post Obyčajný Malý Balík Plus

To zvyčajne trvá 14-90 pracovné dni, aby sa dospelo.

Upozornenie:

Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus uviesť Číslo zásielky, ktoré môžu byť sledované v rámci Číny. Ak potrebujete Sledovacie Číslo, ktoré možno sledovať v miestnej krajine , prosím, Zvoliť Dopravu do Číny Post Air Mail Zaregistrovaný .

Návrat Politiky:

Vráti prijatá do 15 Dní po parcely príchodom.

Spätná väzba:

Ak produktov a služieb, od nás sú uspokojujúce, vaša pozitívna spätná väzba a 5 hviezd Podrobné Hodnotenie Predajcu sa vysoko cení!!.

Necháme pozitívnu spätnú väzbu od prijatia pozitívnu spätnú väzbu od vás.

Keď ste ohodnotili prepravné časť , prosím, aby medzinárodné podnikanie do úvahy.

Naším cieľom je, aby sa ubezpečil, že máte príjemné nakupovanie s nami. Pošlite nám e-mail pred odchodom akékoľvek 1 alebo 2, rating, negatívne spätné väzby alebo otvoriť akýkoľvek spor. Chápeme, pocit a frustrácie môžete mať, a budeme robiť naše úsilie na vyriešenie problémov. Prosím, dajte nám šancu vyriešiť akýkoľvek problém.

Kontaktujte NÁS:

Ak máte akékoľvek otázky alebo otázky, sme sa byť pripravený, aby vám pomohol. Snažíme odpovedať na vás, ako skôr, ako je to možné, ale vzhľadom na časové pásmo rozdiel, nemusíme byť schopní odpovedať na vaše e-maily ihneď. Prosím, dovoľte 24 obchodných hodín pre nás reagovať.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Použitie Dekorácie
Číslo Modelu KW7102323
Názov Značky KWELLAM
Materiál Plastové
Druh Štandardné Pečiatka

Súvisiace produkty