Iretmis 5 5S SE 2020 kryt telefónu púzdra pre iphone 6 6 7 8 Plus X Xs XR 11 12 MINI Pro Max Mäkké Silikónové TPU Slnko a mesiac

€3.48

Pridať do obľúbených

Popis produktu


POPIS

1. 100% Zbrusu nový a Vysoko kvalitné Mäkké TPU Silikónové Gumy Materiál Prípade .

2. Jednoduchá inštalácia, Nie je potrebné náradie.

3. Ľahký prístup ku všetkým tlačidlám a fe atures .

4. Krásne farebné ozna ns dať vášmu telefónu jedinečný štýl .

5. Ochrana telefónu z sc ratches, prach, otrasy a odtlačkov prstov .

6. Ponúkame púzdra pre iPhone 5 5S SE, 5C, 6 6, 6 6S Plus, 7 7Plus, 8 8Plus, X, XS MAX, XR, 11 PRO MAX

Zásielky 1. Doprava po celom svete, s výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie . 2. Všetky pozemky sa dodáva v Číne Letecky sú obmedzené hmotnosť v 2kgs. Ak objednávku hmotnosť je viac ako 2kgs, budeme loď vašej parcely o dve čísla zásielok. 3. Tovar doba prepravy je poskytovaná logistických služieb a nezahŕňa víkendy & dovolenku. Tovar tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 4. Ak si naďalej nebudete prevzatie tovaru pred uplynutím doručenia obdobia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 5. To je kupujúci " zodpovednosť jasné, colné, dovozné clo, DPH a ostatné starosti poplatky. Nie sme zodpovednosť za meškanie spôsobené colné, dovozné clá, dane a colné poplatky. Zákazník musí zaplatiť RAS ( Vzdialenej Oblasti za Príplatok ) pre komerčné expresné služby ako DHL, Fedex a UPS atď v prípade potreby. Vrátenie a Náhrada 1. Ak váš výrobok bol poškodený počas prepravy, vás mohol kontaktovať náš obchodný pre vrátenie peňazí. Keď požiadate o vrátenie peňazí, pošlite nám, prosím fotografie alebo video jasne ukazuje problém s položku. 2. Tovar s kvalitatívne otázky by mohol byť vrátený, na výmenu alebo vrátenie peňazí podľa kontaktovať naše obchodné do 7 dní od prijatia tovaru. Vrátený Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. Ak budete mať produkty viac ako 7 dní, je považovaný používa. Nebudeme akceptovať vrátenie peňazí alebo výmenu. 3. Pred vrátiť prosím kontaktujte naše obchodné prvý a poradiť vaše číslo objednávky a konkrétny dôvod pre návrat. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom balení, a musíte nám vráti sledovacie číslo.

Spätná väzba 1. Zákazník je pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležitá, ktoré je motivácia nášho rozvoja. Vaše pozitívne spätná väzba je veľmi vítané u nás .Úprimne vás pozvať na dovolenku 5-hviezdičkový spätná väzba pre nás, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby. 2. Ak máte akékoľvek otázky alebo problémy, obráťte sa na nás predtým, než ste nám, neutrálny alebo negatívny názor. Budeme sa snažiť vyriešiť vaše problémy.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Výhodou pôvodné cena, rýchle dodanie
Štýl Najnovšie Dizajn Štíhly Mobilný Telefón Sa Vzťahuje
stav Úplne nové
spracovanie Vyrobený plesne
Funkcia shockproof, trvanlivé, odolnosť proti poškriabaniu
Package1XBestSnap-na Kryt 1XBest Kryt
Kompatibilný Model iPhone IPHONE X
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky IRETMIS
Metóda Tlače 2D alebo 3D Tlač
farba Ako Zobrazuje Obrázok
Kompatibilné Značky Apple iphone
Kvalita profesionálne QC test, kedy z továrne
Služby 24 hodín on-line služby

Súvisiace produkty