Senzorické Deka Zmyslové Posteľ List Priedušný Elastický List Pohode Pohodlné Spanie Podstielka Pre Deti Kompresie Alternatívu

€6.89

Pridať do obľúbených

Posteľná bielizeň

Popis produktu


Senzorické Deka Zmyslové Posteľ List Priedušný Elastický List Pohode Pohodlné Spanie Podstielka Pre Deti Kompresie Alternatívu

Odrážky: 1、Priedušná Listov: posteľ listy sú zmiešané s 80% nylon, 20% spandex. A nylon je priedušný materiál, ktorý je prirodzene mäkké na dotyk a vhodný pre pokožku, zatiaľ čo spandex dáva nejaké extra pružnosť.

2、Viaceré Účely: posteli list má dobrú priedušnosť a menej zmrštenia ako ľahký deka, že vám najbezpečnejšie a najviac podporné nočný spánok.

3、Mäkké a Pohodlné: posteli list poskytuje svoje dieťa s veľmi mäkký a priedušný zmyslové posteľ list funkcie nastaviteľné kompresie a tlak pomoc.

4、Skvelé na Použitie: funkcia zabalené na hárku môže byť upravená podľa pohodlie dieťaťa. Veľkosť listy nie sú vhodné na veľmi hrubé matrace alebo matrace na vankúše, a to bude zníženie kompresie, keď sa používa s veľmi tenký matrac.

5、, Aby Spánku Hladký: Tento list je určený na pomoc týmto deťom spať v pokojnej noci pod ideálne mentálne podmienky, a je určený pre deti s senzorické spracovanie porúch, ADHD a autizmus. Poskytuje jemné tlak pomôcť upokojiť deti.

Špecifikácie(o): Meno a priezvisko: Zmyslové Posteľ List

Materiál: nylon textílie a spandex

Farba: modrá

Veľkosť: Malé 98x147cm/38.58x57.87in, Stredné 136x147cm/53.54x57.87in, Veľké 160x147cm/62.99x57.87in

Balenie Zoznam:

1*Zmyslové Posteľ List

Poznámky:

1.Výrobok nie je vhodný pre deti vo veku do 3 rokov.

2.Výrobok je práčka bezpečné, a vzduchu-sušené metóda je odporúčaná.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Trieda Kvalita
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Polyester / Bavlna
Štýl Žakárové

Súvisiace produkty