YRANK 10M 5050 Rainbow Led Pásy 12V WS2811 IC Vodotesný IP67 RGB flexibilné neónové trubice 20 Pixelov Plný Farieb

€8.04

Pridať do obľúbených

LED Osvetlenie

Popis produktu


Vodotesný Flexibilný LED Neon Lano Svetlo WS2811 10M DC12V IP68 LED Neon Pásky Pásky Svetlo Dekoratívne Osvetlenie 20 Pixelov Plný Farieb PS:cena nie je zahŕňajú RGB Controller , ak potrebujete RGB Controller ,prosím, zvoľte 1pcs RGB Ovládač ,ktorý je 10USD . LED Flexibilné Neon Lano Svetlá Farbu Svetla: Premenlivé Vstupné Napätie: DC12V LED číslo: 60pcs/meter; Pixel IC20pcs Shell: mliečne biela farba bežne 60 LED /meter/jednotka/Dĺžka rezu/bal (m): 5meters pracovná teplota: 20 ~ 60 Životnosť: 8 ~ 100000 hodín vysoký jas LED zdroj studeného svetla Svetlo aj a mäkké a kontinuálne glow efekt, farba je bohaté na Vysokú účinnosť a úspory energie, nízka spotreba energie, nízka horúčka, bezpečnosť, úspory elektrickej energie (uložiť viac než 90% ako sklo neónové svetlá) pohodlnú dopravu, nie je jednoduché brokenhigh flexibilné, ľahko ohýbať,ľahká inštalácia modelovanie, odolnosť voči nárazu, náklady na údržbu nízke záručná doba: 5 rokov odolné zelená ochrany životného prostredia, nepremokavé,odolnosť voči UV žiareniu Vlastnosti: unikátny PVC plášťom, vysoko elastická a môže ohnúť, osloviť vás chcem každého Uhla. Nízke napätie prácu a spotrebu energie, Vysoký jas, Nie dilapidation ľahko a rozbité Nepremokavé výkon je silný, vhodný na vonkajšie inštalácie úspora Energií a ochrana životného prostredia, ekologické výrobky

Platba 1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. 3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní. Zásielky 1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. 8. Dodacia Lehota: Return 1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.srzhumenne.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval. Záruka 1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.srzhumenne.sk! Spätná väzba Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich !

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Pásy typ SMD
LED Chip výrobca Epistar
Napätie 12V
Špecifikácie (svetlo korálky / m) 60pcs
Číslo Modelu LED Neon Flex Light
Farebná Teplota(K) 3000K 6000K
Nepremokavé Áno
Položka Druh Pásy
Certifikácia ce
Zdroj Napájania DC
Led Počet/M 60pcs
Priemerná Životnosť (hod) 50000
Príkon (W/m) 14.4 W/m
Názov Značky YRANK
LED Čip Model SMD5050
Príležitosti Obývacia Izba
Energie Prepínač

Súvisiace produkty