Vektor Optika See Thru Triple Picatinny Rail Stúpačky Železničnej Weaver Montáž Základná Zbraň, Pušku Príslušenstvo

€12.52

Pridať do obľúbených

Lov

Popis produktu


Vektor Optické Triple Železničnej Stúpačky Weaver Base

Dĺžka: 135 mm (5.3 palca) Hmotnosť (netto): 205 g ( 7.2 Unca) vhodné pre všetky weaver a picatinny rail Vyrobené z plný tvrdej zliatiny hliníka v čiernej farbe matný povrch Ďalšie picatinny koľajnice na dve strany a podporuje inštaláciu laserové zameriavače a blesky atď na taktické účely (45mm, dĺžka) "See-Through" typ podporu použiť mechanické pohľad

Kontaktné Informácie

Šanghaj Sunclear Vektor Optika Co.,Ltd

Pán Xulei Duan(Alan)

Politikou spoločnosti: Usilovať sa o Spokojnosť Zákazníkov

Máme bohaté skúsenosti na medzinárodnej, aby na celom svete. Môžeme dodať, aby APO Box. Budeme kombinovať prepravné náklady na viacerých položiek nákupu.

Pred Odoslaním

Budeme dodať tovar zákazníkovi v jednej alebo dvoch pracovných manipulácia deň, kedy je platba vymazané. Budeme kontrolovať, aby pozorne, ako to je, poslal k vám.

Budeme pack objednávky dobre tvrdý s normálny vzhľad, ktorý je možné jednoducho pre vlastnú vôľu. Ak potrebujete dodatočnú požiadavku na balenie prosím, dajte nám informoval na prvýkrát.

Ak je to možné, prosím poskytnite nám svoje telefónne číslo, len pre účely miestnej pošty potreby. V prípade, že vám chýbajú a nie je schopný vyzdvihnúť položky na svoju polohu v čase, post office môžu volať vám za pripomenutie (Väčšinou, poštou, dopravca bude len dať výpoveď).

P. S: Sme udržať vysokú bezpečnosť a dôvernosť pre našich zákazníkov osobných informácií.

Doprava Režim

Hlavne musíme použiť EMS a Vzduchu Registra Mail for worldwide shipping. Sú prevádzkované post office na celom svete. EMS Express môžu byť sledované na EMS webovej stránky (Čína Post Office) a miestnej pošty. Vzduch Registra Mail môže byť sledované miestnej pošty. Obaja potrebujú svoj podpis akceptovať.

Ak potrebujete číslo stopy, prosím pošlite e-mail alebo zanechať odkaz na nás na akvizíciu.

Môžeme použiť aj iné expresnej prepravy, ako sú: UPS, DHL, FedEx a TNT atď, zatiaľ čo náklady budú vyššie. Môžete sa kontaktovať nás najskôr, ak budete potrebovať vyššie uvedené služby.

Doprava poistenia je dobrovoľný a je len na zákazníkovi.

Ak potrebujete vedieť podrobné prepravné náklady, prosím, pošlite nám správu.

Expedičné Lehoty

Všeobecne povedané, Čínski EMS Express trvá približne 2 až 4 dní od Čína Ázia krajiny, o 3 až 6 dní do Austrálie, USA alebo v Kanade, o 5 až 10 dní na Euro kontinentu a asi 6-12 dní do Južnej Ameriky atď. Byť si všimol, že niektoré krajiny alebo miesta môže trvať dlhší čas.

Dodacia lehota sa môže stať, že niektoré výnimky, pretože vlastné check a post office zanedbávať. Môžete sa na nás obrátiť ak nemáte to v pravidelných dní. My sa v prvom rade pozrieť sa na to s sledovať číslo. Ak to nefunguje pošleme na trati žiadosti v papierovej post office, ktoré bude trvať niekoľko dní, aby ste získali odpoveď. To je normálne sledovať pokrok nastaviť podľa Čínskej pošte.

V porovnaní s Hong Kong, poštové Služby, Čínsky, Čínština Vzduchu Registra Mail, ktorý je lacnejšie a pomalšie ako EMS Express je čudné, dodacia lehota a dodacie (najmä kvôli medzinárodného letu). Niekedy rýchlo, v 7 dní, a niekedy neskôr ako 21 dní. Navyše to má malý a chudobný informácie o prepravnej stave. Máme veľa prípadov, že aj zákazník dostane tovar, systém post office stále hovorí, že to bol len poslal z Číny pred niekoľkými dňami. V tomto prípade, úprimne dúfame, že zákazníci môžu mať trochu viac trpezlivosti, pre prípadné meškanie, pretože nemôžeme kontrolovať prepravné rýchlosti post office a vlastné vydanie. Vďaka vopred.

Spôsob Platby

Alipay je prvá možnosť a priority pre platbu. Sme tiež môžu akceptovať platbu cez Pay -Pal alebo Western Union alebo Bankovým T/T Drôt Transakcie alebo Kreditnej Karty (v len v USA), atď.

Popredajný Servis

Okrem človeka-robil chyby, budeme výmenu chybného s zbrusu nový, v priebehu 7 dní, potom, čo dostanete náš produkt. Podľa cechu poriadku, zákazník musí byť zodpovedný za vrátenie expedičný poplatok.

Nakoniec, vaše pripomienky a návrhy sú pre nás veľmi dôležité.

Ešte raz vďaka za vašu pozornosť. Úprimne dúfame, že sa vám bude páčiť naše produkty.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu SCRA-12

Súvisiace produkty