Tanečné topánky pre ženy Značky Moderné Tanečné Topánky Salsa Sála Tango latinskej Topánky Pre Dievčatá, Dámy, Ženy, Doprava Zdarma viac farieb

€21.89

Pridať do obľúbených

Tenisky

Popis produktu


Poznámka:

*Farba sa bude líšiť v inom svetle a displej.

* Prosím, aby 0-0.5 cm chyba kvôli ručné meranie.

zabezpečenie Priamych výrobcov, špecializujúca sa na výrobu topánok viac ako desaťročie, prosím, uisťujeme vás pri nakupovaní.

O vôňa, Pretože priame balenie po výroby,malé Plastové/lepidlo chuť je normálny jav,môžu byť odstránené po krátkom období na čerstvom vzduchu. Farebný rozdiel Obrázky sľúbil byť 100% strieľať do druhu,ale na osvetlenie problémy a rôzne počítačové obrazovky,konečné zobrazenie môže mať rôzne vizuálne farebný rozdiel,prosím, aby príspevok na to farebnou odlišnosťou. Veľké, aby Sme špeciálne zľavy pre veľké objednávky(obvykle viac ako 8 párov),kontaktujte nás a my sa vám lepšie slúžili s bulk ceny. O logistiky Zvyčajne položky sú dodávané prostredníctvom e P acket (doprava zadarmo), dostanete k väčšine krajinách, a to do 12 až 25 dní . Položky sú tiež dodávané podľa www.srzhumenne.sk Štandardná Doprava , dostanete k väčšine krajín v rámci 16 do 35 dní čas Dodania závisí od destinácie a iných faktorov, to môže trvať až 40 dní. Ak potrebujete rýchlu prepravu metódy, prosím, kontaktujte nás . Spokojní, Ak ste spokojní s naším tovarom a službami,prosím, dajte nám 5 bodov pochvalu, budeme aj naďalej tvrdo pracovať pre vás, aby poskytovali kvalitné služby. Nespokojní Ak nie ste spokojný s naším tovarom a službami,prosím, neponáhľajte dať zlé hodnotenie, kontaktujte náš služby zákazníkom, dáme vám v prvom rade vyriešiť problém. Tipy, ktoré Sme hodnotu správy o každého zákazníka a bude sa snažiť v našich nanajvýš pomôcť našim zákazníkom, na akékoľvek otázky.

Ale prosím, aby príspevok na čas differnce pre disfferent regiónov a krajín.

Ak vaša objednávka viac ako 8 párov,prosím, kontaktujte nás a môžeme citovať lacnejšie a dúfam, že môžeme vytvoriť dlho a stabilnú spoluprácu,nie len na jeden čas.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Číslo Modelu YC
Materiál Podrážka Mäkké Jediným
Vrchný Materiál Satin
Pohlavie ŽENY
Applaction Vnútorné
Šírka Obuvi Stredná(B,M)
Názov Značky HROYL
Päty Typ Tenké Podpätky
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Obkladový Materiál Bavlnená Tkanina
Výška Podpätku Med (1 3/4" 2 3/4")
Stielka Materiál EVA
Tanečné Topánky Typ Tanečná Sála/Latinskej Topánky
Úroveň Praxe Profesionálne
Dekorácie Pracka
Uzavretie Typ Krajky-Up
Dátum Vydania Spring2019
Atletický Typ Obuvi Tanečné topánky
Oddelenie Meno Dospelý

Súvisiace produkty