Pre Wii Remote Controller Zapper Gun Odnímateľný Streľbe Zbraň Pre Nintendo Wii Controller Herné Príslušenstvo Biela/Čierna Farba

€4.16

Pridať do obľúbených

Video Hry

Popis produktu


Pre Wii Remote Controller Zapper Gun Odnímateľný Streľbe Zbraň Pre Nintendo Wii Controller Herné Príslušenstvo Biela/Čierna Farba Funkcie: Dať Diaľkové do krytu a pripojenie motion plus cez konektor na konci zbraň Reálne simulácie účinok dizajn a presné mierenie Super šokujúce hra účinok môže byť pocit, keď v jeho použitie je Jednoduché a pohodlné, Aby ste sa viac pohodlné a reálne, keď ste ju drží Pevné uchopenie podporu, aby minimalizovala únavu ruky Cut-out design pre každé tlačidlo Nech máte pocit, super-šok hra účinok

Balenie obsahuje:

1 X Streľbe Zbraň

1) Ak ste v Brazílii , dodacia lehota je 25-90 dní , bez ohľadu na to, aký druh dopravy spôsob, ako, pretože vlastné.

2) Ak ste sellect DHL/FedEx/TNT/UPS Urýchlené, možno musieť zaplatiť nejakú daň pri registrácii poľa.

3) Ak ste z Brazílie, Čile a Argentíny , a vyberte DHL/FedEx/TNT/UPS, prosím, provise nám svoje číslo DPH pomôcť tovar prechádza na vlastné fasterly.

4) Ak ste z Brazílie, Čile a Španielsko , a vyberte UPS shipping spôsobom, budete musieť ukázať platobný doklad keď sa dostanete na okno.

5), Ak ste z Švajčiarsko, Švédsko, Rakúsko a vyberte TNT prepravu spôsobom, budete musieť ukázať platobný doklad keď sa dostanete na okno.

6) Ak ste z Nemecka , a vyberte TNT prepravu spôsobom, prosím, provise vaša spoločnosť kód

7) v prípade, Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás . Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

1) Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2) Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky , konkrétny dôvod pre návrat, a vaše číslo objednávky . 3) vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.srzhumenne.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. 4) Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. Keď si objednáte, pls zvoliť spôsob dopravy, a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok.

2. Budeme posielať položky do 7 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

3. Nie sme schopní zaručiť, dodacia lehota na ceste v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania čas v rôznych krajinách, ktoré môže ovplyvniť, ako rýchlo sa vaše výrobky sú kontrolované.

4. Pls upozorňujeme, že ste resposible pre všetky možné ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine.

5. Prepravné poplatky neobsahujú žiadne import daní a ste zodpovedný za ciel.

6. Nebudeme vrátenie poštovné poplatky za odmietol zásielky.

Vracia:

1. Robíme snažiť ponúknuť každému zákazníkovi čo najlepšie služby.

2. Vrátime vám ak vrátite položky do 7 dní po svojom prijatí, pod podmienkou, že tieto položky sú v ich pôvodné podmienky.

3. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vrátil, kupujúci bude zodpovedná za poškodenie, alebo stratu a neposkytneme vám vrátime plnú sumu.

4. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

5. Kupujúci bude zodpovedný za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

1) 8 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka . 2)Chybné položky SA MUSIA vykazovať a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale , ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky . NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY. Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.srzhumenne.sk!

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1) Ak ste v Brazílii , dodacia lehota je 25-90 dní , bez ohľadu na to, aký druh dopravy spôsob, ako, pretože vlastné.

2) Ak ste sellect DHL/FedEx/TNT/UPS Urýchlené, možno musieť zaplatiť nejakú daň pri registrácii poľa.

3) Ak ste z Brazílie, Čile a Argentíny , a vyberte DHL/FedEx/TNT/UPS, prosím, provise nám svoje číslo DPH pomôcť tovar prechádza na vlastné fasterly.

4) Ak ste z Brazílie, Čile a Španielsko , a vyberte UPS shipping spôsobom, budete musieť ukázať platobný doklad keď sa dostanete na okno.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Package No
Funkcia 7 streľbe zbraň
Číslo Modelu Pre wii
Funkcia 6 pre nintend hra wii príslušenstvo
Druh Gamepads
Vhodné Pre pre Wii Remote Controller
Názov Značky Ricoddaa
farba Čierna/Biela
Názov produktu pre nintendo wii zbraň
Funkcia 4 pre wii zapper gun
Funkcia 3 controle pre wii
Funkcia 5 Streľbe Zbraň Pre Nintendo Wii Controller
Funkcia 2 pre wii zapper
Nintendo Model wii
Funkcia 1 pre wii controller
Kompatibilné Značka/Model Nintendo

Súvisiace produkty