Zámočník Dodávky Úprimný kľúča Vozidla Formy HON66 Pre HONDA kľúča vozidla duplikácia(jeden súbor)

€15.01

Pridať do obľúbených

Ručné Náradie

Popis produktu


To je kľúčom plesní.Ak chcete použiť tieto nástroje. ak zákazníci kľúča vozidla bola stratená. a bez akejkoľvek klávesy pre duplikáciu.locksmiths bude súdiť zámok groove a prečítajte kód kľúča. potom dal malé kovové časti, ktoré patrí k 1,2,3,4,zón na tlačidlo plesne.a potom pevne nich.a make-up tlačidlo groove.potom použite toto tlačidlo plesne na duplicitné auto kľúčové.je to veľmi profesionálne služby.ale veľmi užitočné.ste stojí za to naučiť sa a kúpiť si ju.

Platby:

[1].Môžeme prijať T/T,Paypal,Západ Únie alebo www.srzhumenne.sk.

[2].Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

[3].Ak máte akékoľvek platobné problémy,pls kontaktujte nás bez váhania.

Zásielky:

[1].Doprava po celom svete. Tento pozemok je dodaný Čína Príspevok Air Mail,potrebuje približne 10-60days.Plz čakať s trpezlivosťou.

[2].Ponúkame DHL,UPS,TNT,FEDEX,SF,Čína dodanie Poštou mailovej služby.Ak máte špeciálne potreby,pls zanechať odkaz, keď objednávku.Ak nie je zmienka,vyberieme pre vás.

[3].Objednávky spracované včasné po zaplatení overenie.

[4]. Pls vziať na vedomie ,my len loď na potvrdenej objednávky adresu.Ak objednávku,pls uistite sa, že vaša dodacia adresa je správne.

[5].Žiadne problémy počas prepravy čase,pls kontaktujte nás.

Spätná väzba:

[1].Čoskoro potvrdenie bude vysoko ocenil po obdržaní zásielky.

[2].Pretože vaša odozva je dôležitá pre náš rozvoj podnikania,úprimne dúfam, že sa vám na dovolenke pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našich produktov a služieb.Vďaka.

[3].Keď zistíte, frézy, má nejaké problémy,pls kontaktujte nás na raz.Pomôžeme vám slove problém.Vďaka za pochopenie.

Vyrábame rôzne zámočník náradie,tiež mnoho kľúčových fréza vybaviť tlačidlo rezacie stroje,ako SILCA,KEYLINE,JMA,Ilco-Orion,HPC,WENXING,GLADAID,E-SAN,V8/X6,Zázrak.Je potrebné žiadne nástroje,pls kontaktujte nás prostredníctvom e-mailu.Vďaka za podporu!

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Číslo Modelu HON66
Názov Značky YOUPU

Súvisiace produkty