300w 400w 600w 12v/24v/48 Vertikálnej Osi s permanentným Magnetom Mini Veterných Turbín W0th MPPT Regulátor voľnej Energie Pre Domácnosti

€362.80

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


300w 600w 12v/24v/48 vertikálnej osi s permanentným magnetom mini veterných turbín s MPPT regulátor a invertor voľnej energie pre domácnosti

300w 600w 12v/24v/48 vertikálnej osi s permanentným magnetom mini veterných turbín s MPPT regulátor a invertor voľnej energie pre domácnosti

DOBRÚ SPÄTNÚ VÄZBU OD KLIENTOV:

FUNKCIE:

1.meglev generátor 2.2 čepele 3.20 rokov používať život a 1 rok záruka, 4.malý ,ľahký ,stabilný a bezpečne 5.Certifikované:CE 6.Vysoká účinnosť, môže byť hybridný systém so solárnymi panelmi. 7. Aplikácie: Marine, Loď,pouličné lampy, Domov, Openning Plaza osvetlenie..

ŠPECIFIKÁCIE:

BALENIE ZOZNAM:

1.2 ks lamiel ,1 sada generátor a 1 sada skrutky a matice. 2.hlavný hriadeľ 1 kus. 3. MPPT regulátor 1 kus.(možnosť)

PRIPOMIENKA:

1.Cena, ktorú ste zaplatili za položku vylučuje akúkoľvek colné daň.Nebudeme rameno všetky povinnosti v cieľovej krajine. 2.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

MPPT ZOSILNENIE VETRA OVLÁDAČ(voliteľný)

Tento ovládač má základné ovládanie a ochranu funkcie, a poskytuje nízke napätie nabíjania funkcia. batéria môže byť nabitá na nízkej rýchlosti vetra. It 's 12V/24V systém automatické rozpoznávanie. Pls, kliknite na tlačidlo pod obrázkami sa dostanete na špecifikácia MPPT vietor radič:

MPPT BOOST HYBRIDNÝ REGULÁTOR(voliteľné)

Tento ovládač má základné ovládanie a ochranu funkcie, a poskytuje nízke napätie nabíjania funkcia. batéria môže byť nabitá na nízkej rýchlosti vetra. To umožňuje solárny panel vstup, štandardný solárny kapacita je 200W, Voliteľný solárny kapacita by mohla dosiahnuť 1000W maximium. It 's 12V/24V systém automatické rozpoznávanie. Má 2 výstupy DC, 12A každý. Má 2 nastavenie tlačidiel, ktoré by mohli skontrolovať a upraviť parametre regulátora.(len pre skúsených technikov). tam je tiež TL232 port. s káblom (TL232 na USB), parametre regulátora môže byť upravené na počítači .(len pre skúsených technikov). (kábel potreby príplatok). Pls, kliknite na tlačidlo pod obrázkami sa dostanete na špecifikácia MPPT hybridný regulátor:

Na grid systém diagram

VÝHODY GRID-VIAZANÉ SYSTÉMY 1. ULOŽIŤ VIAC PEŇAZÍ S NET METERING Mriežky-spojenie vám umožní ušetriť viac peňazí s vetrom generátor prostredníctvom lepšej efektívnosti ceny, net metering, plus nižšie zariadení a náklady na inštaláciu: ).Batérie a iné samostatné zariadenia, sú potrebné pre plne funkčné off-grid vietor systém a pridať aj nákladov na údržbu. Grid-viazané veterné systémy sú preto vo všeobecnosti lacnejšie a jednoduchšie na inštaláciu. ).Vaše veterných turbín sa často generujú viac elektriny, než to, čo ste schopný náročné. S net metering, majiteľov domov, môžete dať tento prebytok elektriny na pomôcku mriežky namiesto ukladanie to sami s batériami. ).Net metering (alebo výkupných cien systémov v niektorých krajinách) hrajú dôležitú úlohu v tom, ako sila vetra je incentivized. Bez toho,obytné veterné systémy by bolo oveľa menej uskutočniteľné z finančného hľadiska. ).Mnoho spoločnostiam sú viazané na nákup elektriny od majiteľov domov v rovnakej miere, ako sa to predať sami. 2. ROZVODNÚ SIEŤ JE VIRTUÁLNY BATÉRIE ).Elektrina má byť vynaložené v reálnom čase. Avšak, to môže byť dočasne uložené ako iné formy energie (napr. chemická energia v batériách). Skladovanie energie obvykle prichádza s značné straty. ).Elektrické napájanie sieť je v mnohých ohľadoch aj batériu, bez potreby údržby alebo výmeny, a s oveľa lepšou účinnosťou ceny. Inými slovami, viac elektrickej energie (a viac peňazí), ide do odpadu s konvenčnými systémami batériou. ).Podľa údajov EIA[1], národnej, ročné prenos elektriny a distribučné straty v priemere o 7% elektrickej energie, ktorá sa vysiela v Spojených Štátoch. Olovené batérie, ktoré sú bežne používané s solárne panely, sú len 80-90% na efektívne ukladanie energie, a ich výkon znižuje s časom. ).Ďalšie pôžitky, že grid-viazané zahŕňať prístup k záložného zdroja od siete grid (v prípade, že váš solárny systém zastaviť generovanie elektrickej energie pre jedného dôvodu alebo iný). Zároveň vám pomôcť zmierniť utility spoločnosti špičkové zaťaženie. Ako výsledok, účinnosť našich elektrického systému ako celku ide hore.

Off grid systém diagram

VÝHODY OFF-GRID SOLÁRNE SYSTÉMY 1. NIE JE PRÍSTUP K UTILITY MRIEŽKY Off-grid solárne systémy môžu byť lacnejšie ako predĺženie elektrického vedenia, v niektorých odľahlých oblastiach. Zvážte vypnutie-ale ty si opáš bedrá, ak ste viac ako 100 metrov od siete. Náklady režijné prenosovej linky sa pohybujú od $174,000 na míľu (pre vidiecke stavby) na $11,000,000 na míľu (mestskej výstavby). 2. STAŤ SA ENERGETICKY SEBESTAČNÝ Žijú mimo mriežku a je self-dostatočný sa cíti dobre. Pre niektorých ľudí, tento pocit sa oplatí viac ako úsporu peňazí. Energetická sebestačnosť je tiež forma zabezpečenia. Výpadky prúdu na pomôcku mriežky nemajú vplyv na off-grid vietor systémov. Na druhej strane, batérie môžete uchovávať iba určité množstvo energie, a počas zamračených krát, je pripojený na sieť, je v skutočnosti tam, kde je bezpečnosť. Mali by ste nainštalovať záložný generátor byť pripravení na takéto situácie.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


miesto pôvodu Jiangsu, Čína (Pevninská Časť))
Druh Veterné Elektrárne Generátor
Certifikácia CE
Montáž Base Bez Montážnej Základne
Hriadeľ Materiál Žehlička
farba Oranžová/Zelená/Oranžová
Menovité Napätie 12v/24v/48v
Generátor typ 3 fáza vzácnych zemín s permanentným magnetom generátor
Číslo Modelu FS-300/400/600
Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty