20pcs/veľa Pevnej Grosgrain Páse s nástrojmi Hairbands Princezná Vlasy Príslušenstvo Plastové Hairband Dievča Hairbands S Luky 675

€14.11

Pridať do obľúbených

Oblečenie, Doplnky

Popis produktu


Názov produktu: 20pcs/veľa Pevnej Grosgrain Páse s nástrojmi Hairbands Princezná Vlasy Príslušenstvo Plastové Hairband Dievča Hairbands S Luky 675

Materiál:Polyester

Kategória:Ako na obrázku Označiť

Teplé Tip:

1.Prosím, aby trochu sa líši vzhľadom na ručné meranie,uvedené rozmery sú len pre referenčné účely. 2.Prosím potrebné pripomenúť, že z dôvodu svetelné efekty, monitora jas/kontrast nastavenia atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe tónu webových stránok, fotografií a aktuálnej položky.

1.To zvyčajne trvá asi 15-45days vašej objednávky prísť do Číny post air mail,

2. Ak potrebujete tovar, urýchlene nás prosím kontaktujte vybrať rýchlu prepravu spôsobom, ako DHL/EMS a zaplatiť viac, extra expedičný poplatok .Ak však vaša objednávka suma je viac ako 150USD, doprava Zdarma do EMS/DHL/Fedex(Vylúčiť niektoré vzdialenej oblasti)

3.Niekedy dodacie lehoty možno meškanie vzhľadom na prísne vlastné inšpekcie počasia alebo problém,Prosím, čaká patienly .Vďaka.

1. Priamy predaj z našej továrne na zákazníka, to môže ušetriť viac peňazí pre nákladov na výrobok. 2. Viac ako 20 rokov skúseností v Handmade Kvet priemysel. 3. Spoľahlivá kvalita a Rozumná cena. 4. Väčšina z nich sa udržať vo veľkých zásob na predaj. 5. Najrýchlejší čas dodania do 3 dní, v prípade väčšieho objemu objednávky. 6. Profesionálny výrobca Ručne Kvet 7. Prijať prispôsobené dizajnu a OEM objednávky. Vaša spokojnosť je našou najväčšou motiváciou 1.Ak ste spokojní s našimi položky a našich služieb,venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 star . 2.Prosím, neváhajte a kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie, než odídete, neutrálne alebo negatívne spätné väzby,budeme poskytovať vám najlepšie služby .

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Názov Značky YHXX YLEN
remeslo ručné
Štýl luk vlásenky
Materiál Grosgrain Páse S Nástrojmi
Vzor Typ Pevné
Veľkosť as the picture
Položka Druh Pokrývku hlavy
Pohlavie Dievčatá
Druh Hairbands
Názov produktu Hairbands
Oddelenie Meno Deti
farba ako obrázok
Aplikácia Baby, Dievčatá, Deti Vlasy Príslušenstvo
Číslo Modelu 675
miesto pôvodu Čína (Pevninská Časť))

Súvisiace produkty