SONGLI 5 ks Lenivý flaše Organizátor Tričko Organizátor T Shirt Zložky Rada Oblečenie Deliče Stohovateľné Skladacia Doska

€8.94

Pridať do obľúbených

Popis produktu


VITAJTE V NAŠOM OBCHODE!

Funkcie:

*1. Skriňa neporiadok vrah: Novinka oblečenie palube organizátorov robí ľahko prístup k vašim zložené košele bez ničiť ostatné zložené šaty jednoducho zdvíhacie oblečenie, vaničky a vytiahol požadovanú položku oblečenia. Rozlúčiť sa chaotický zásuvky.

*2. Stohovateľné: Chuck dizajn zabezpečiť skrini organizátor a tričko zložky zaberajú málo miesta, tak veľký priestor ako papier. Rozložené a zásobník späť do kedykoľvek chcete! Veľkosť je 42.5x27x20.3 cm.

*3. Multifunkčné: oblečenie zložky rada organizátor nie len ako polica deliča alebo ako šuplíku delič, aby organizovaný bielizníka, ale tiež môžu byť použité ako súbor, priečinok organizátor ukladať, triediť a zásobník dôležité dokumenty a viac, alebo ako organizované cestovné príslušenstvo, aby sa vaše košele forma je pokrčený.

*4. Premium kvalita: je vyrobená z vysoko kvalitného PP materiálu, odolné, silné húževnatosť a netoxické. Najdôležitejšie je, že to môže pomôcť znížiť až do výšky 50% z vášho úložného priestoru a umožňuje neaty.

*5. Široko Používané: tričko organizátor zásobníky môžu byť použité do skrine, zásuvky, oblečenie, nosiče, a dokonca aj v kufre. Vhodný pre skladanie a skladovanie nohavice, nohavičky, pyžamá, tričká a ďalšie. Rýchlo dostať jeden. Nie viac chaotický zásuvky a hromady košele!

Špecifikácie:

Materiál: PP materiál

Farba: Ružová; Sivá

Veľkosť: 42.5x27x20.3 cm

Páska dĺžka: 65x2.5cm

Balenie obsahuje:

Oblečenie Zložky Stravovanie Usporiadateľ * 5

Poznámky:

1.Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2.Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Č. z Stupne Jeden
Funkcia Eco-Priateľský
Číslo Modelu JJ2024514
Druh Skladovanie Držiteľov & Stojany
Platné Priestor Za Dverami/Na Steny
Klasifikácia Skladací Stojan

Súvisiace produkty