Odomknutý Apple iPhone 6 WI-FI 4.7" Displej 16 G/64GB/128 GB ROM Dual Core IOS 8MP Kamera 1080P 4K video LTE mobilný telefón

€98.47

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


Prečítajte si pred poradie : 1.> Telefón bude podpora multi jazyk . Prosím, dajte nám vedieť, čo jazyka potrebujete ak si nie ste istí, či telefón má alebo nie.

2.> Vnútorná pamäť bude menej ako špecifikácia , pretože časť z neho bude obsadené vstavaný systém a aplikácie . Napríklad, ROM 16GB , ale iba 11-13GB môžu byť použité, to je normálne.

3.> Kontrola vašej krajine sieťovú frekvenciu od: www.willmyphonework.net. Nie sme zodpovední ak to nefunguje u poskytovateľa po prijatí telefón.

4.> Batérie účinnosť zrekonštruovaný alebo použiť telefón bude menej ako štandard. Za normálnych okolností by to byť až 80% . Nepreberáme akúkoľvek skúšku z aplikácií tretích strán.

5.> Všetky príslušenstva pre použité alebo repasované telefón nebude originál . Akýkoľvek spor o "Falošné príslušenstvo", nebudú akceptované, a nie vrátenie bude na tento typ situácie.

6.> Prosím, dajte nám vedieť v prvom rade, či tam je nejaký problém na vašom telefóne. Všetky demontáž alebo opravu ani kupujúci, ani oprava obchodu bez nášho súhlasu, budú považované za umelý problém , neakceptujeme akýkoľvek spor, alebo vrátenie peňazí vzhľadom k tejto situácii.

7.> Použité alebo repasované telefóny nepodporuje vodotesný . Akýkoľvek spor v dôsledku nepremokavé funkčné testovanie sa bude považovať za umelý problém, a nechceme prijať akýkoľvek spor, alebo vrátenie vzhľadom k tejto situácii.

8.> Všetky Android telefóny nepodporujú OTA aktualizáciu , ale telefón sa bude v poriadku s aktuálnym pôvodnej verzii Android na to, takže to nie je potrebné aktualizovať. Akékoľvek problémy po aktualizácii kupujúcim budú považované za umelý problém, neakceptujeme akýkoľvek spor, alebo vrátenie vzhľadom k tejto situácii.

9.> Všetky iphone môžu byť aktualizované normálne, ale prosím, uistite sa, že k tomu, že po pripojení k počítaču . Inak to môže byť zlyhanie v dôsledku batéria je takmer vybitá alebo WiFi stabilitu, a telefón bude nikdy byť zapnuté po tom. Bezplatná záruka sa tiež budú neplatné .

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Názov Značky APPLE
Odblokovanie Telefónov Áno
Predná Kamera Množstvo 1
Rýchle Nabíjanie Nonsupport
Pamäť RAM 1G
Kapacita batérie(mAh) 1810
Výdrž V Pohotovostnom Režime Do 24 Hodín
Dizajn BAR
Prevádzka Systému ios
Predná Kamera Pixel Iné
Typ Batérie Nie Odnímateľný
Zadná Kamera Pixel 8MP
Biometrické Technológie Fingerprint Recognition
Certifikácia ŽIADNE
Apple Model IPHONE 6
bezdrôtové nabíjanie No
Displej materiál LCD
Optické Priblíženie No
Pôvod CN(Pôvodu)
Zadná Kamera Množstvo 1
ROM 16 G
Veľkosť Displeja 4.7
Nabíjanie Typ Rozhrania Linghting
Dátum Vydania 2014
3,5 mm Slúchadlový konektor Áno
Položka Stav používané
SIM Karta Množstvo 1 SIM Kartu
Typ Dotykového Displeja Kapacitný Displej
Rozlíšenie Displeja 1334x750
Typ Obrazovky Iné
Jazyk Turecká
Typ Telefónu Inteligentné Telefóny

Súvisiace produkty