Originál Nové Pre 10.1" Palcový DP101518-F1 Tablet Externé Kapacitný Dotykový Displej Digitalizátorom. Panel Senzor Multitouch DP101518 -F1

€9.71

Pridať do obľúbených

Tablet Časti

Popis produktu


1.) Keďže existujú rôzne kódové číslo dotykový displej, konektor kábel pre rovnaký Modul tabliet, to je pre vás lepšie, rozoberať tabletu alebo telefónu a potom skontrolujte si číslo kódu na konektor dotyková obrazovka alebo obrazovky lcd ! Práve sme sa záruka ten dostanete budú kompatibilné s tabletom ,ktorý znamená, že ste možno dostane nový kód, číslo alebo iné ukončené differrent nový kód číslo! A nezabudnite vziať video, keď si otvorte balík,tak, že ak sa dostanete porušené balíky,to vám pomôže získať plnú náhradu alebo výmenu.Vďaka!

2.) Prosím, láskavo nechajte nám vašu presnú meno a priezvisko (najmä kupujúceho z RU ) & Telefónne číslo. keď máte náplň vaše informácie ako kupujúci, a to tak, že kuriérom môže doručenia váš tovar včas a ľahko.

Vyššie & tieto ustanovenia nadobudnú účinnosť po po zadaní objednávky!( Veľmi dôležité pre vás,prečítajte si ju pred ponúkanie cien.)

A my Sme profesionálny dotykový displej digitalizátorom. ,LCD displej a smartphone častí .Hlavne musíme urobiť, veľkoobchod ,takže ak budete potrebovať viac iného tovaru, prosím, kontaktujte nás pre veľkoobchodné ceny ,pretože niektoré položky nezobrazujú napriek tomu ,ak budete potrebovať akékoľvek ďalšie položky ,stačí poslať správu alebo nás kontaktujte!!

Originál Nové Pre 10.1" Palcový DP101518-F1 Tablet Externé Kapacitný Dotykový Displej Digitalizátorom. Panel Senzor Multitouch DP101518 -F1

To je lepšie pre vás na objednávku 2 ks,pretože je to krehký tovar.

1.) Sme len acept Viazaný,pre iných platobných metód,pls kontaktovať predajcu pred ponúkania cien.

1.) Tovar budú zaslané do 2-5 pracovných dní od potvrdenia prijatia Platby.Zadarmo doprava je Čína post letecky/HK Post Mail, Budeme poskytovať sledovanie nie pre všetky spôsob dopravy.Môžete sledovať na svojej oficiálnej wesite.

2. ) Nie sme zodpovední za dopravcu tranzitný čas. Tieto informácie sú poskytované dopravcom a vylučuje víkendy & sviatkov.

3.) Kupujúci z Brazílie musieť poskytnúť CPF číslo vopred ak sa rozhodnete DHL alebo UPS,inak,sme na lodi cez EMS.

4.)Všetky kupujúcich musieť zaplatiť poplatok za vzdialenej oblasti služieb DHL,UPS alebo Fedex ,ale nie je potrebné pre EMS .

5.) Dodacie lehoty sa môžu líšiť, a to najmä počas obdobia alebo inclimate poveternostných podmienok. prosím nemajú otvorený spor, kým nás kontaktovať.Ak ste naliehavé ,potom, prosím, láskavo vybrať, DHL, alebo iné express !

MÔŽEME PREDĹŽIŤ ČAS DORUČENIA PRE VÁS,AK NECHCETE DOSTAŤ SA VČAS.

1.) Každý diely budú testované pred pôrodom ,nie sme zodpovední za žiadne problémy spôsobené neodbornou prevádzkou.

2.) Ak nie ste spokojní so svojím nákupom si môžete vymieňať položky prijaté, ale musíte nás kontaktovať v 3days od prijatia vašej objednávky ,ale by ste mali venovať všetky dodatočné prepravné poplatky, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave .

3.) Vrátenie bude vykonané hneď, ako sme sa dostali k časti, expedičný poplatok je nevratný . Preposielanie prepravné poplatky hradí kupujúci.

V snahe získať včasné & najlepšie po-predaj sersive,prosím, prosím skúste to najlepšie, aby niektoré video! 1.Ak zistíte, že rozbité okno alebo položky sú rozbité-----> aby vybalenie video/ alebo jasné fotografie položiek --->kontaktujte nás potom odoslať video! 2. Ak ste si unworking položiek;láskavo reset alebo aktualizovať po inštalácii ,ak stále nie je užitočné,potom sa testovanie video -----> kontaktujte nás a chcete video odoslať

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Typ Obrazovky Kapacitný Displej
Kompatibilné Značky Univerzálny
Typ Produktu Tablet Dotykový Panel
Miesto Pôvodu
Wholesales Podpora
Sledovanie Č. Áno
Číslo Modelu Pre DP101518 -F1 Kartu TP Dotykový displej DP 101518-F1
Kompatibilné pre Pre DP101518-F1 Kartu TP Dotykový displej DP101518 -F1
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky Qi Hand
Doprava Zadarmo Čína Príspevok Mail
Dodacia Lehota V rámci 24 hodín po vaša platba dorazí
QTY Na Sklade
Veľkosť Displeja 7~10 Palec
veľkoobchodné ceny MIN je nad 20pcs ,prosím, láskavo kontaktujte nás,vďaka
Veľkosť 10,1-palcový
Certifikácia ŽIADNE
Package Pena Box

Súvisiace produkty