Horúca Hra Ocele Hearthstone Náhrdelníky Titánové Ocele Háčik Prívesok Čierne Korálky 65 cm Dlhým Reťazcom Náhrdelník pre Mužov Šťastie Šperky

€11.85

Pridať do obľúbených

Popis produktu


Vysoká Kvalita 65 cm Dĺžka Sliver, Reťazí s Čierny Kameň Korálky Strand Dlhé Náhrdelníky Hot Online Hry World OF Warcraft Hearthstone Prívesok Náhrdelník Osud Patróna Náhrdelník Lucky Mužov Punk Šperky

Značka: YANGQI

Položka Č.: L4035

Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ,Korálky

Farba: Silver A Black

Veľkosť: Pozri nižšie obrázok

Balenie: S funkciou opp taška

Všetky obrázky, ktoré sú 100% reálne obrázky, autorské práva vyhradené. Ak farebný rozdiel, prosím skutočného produktu, ako je štandard.

Berieme tovar starostlivosti balenie a uistite sa, že naše výrobky v rámci ochrany v tranzite.

Všetky objednávky v našom obchode sú zadarmo.Spôsob dopravy závisia od objednávky, množstvo a miesto určenia. Objednávky bude dodaný v 1-5days po zaplatení hotovo.Veľké množstvo, aby moje trvať viac dní na prípravu

Milí kupujúci,sme zodpovední za objednávky, kým sa vám to podarí,záruky vašej nulové riziko nákupné skúsenosti tu.Z akýchkoľvek dôvodov nie ste spokojní s objednávkou,pls kontaktujte nás pred odchodom spätnú väzbu alebo otvoreného sporu.Budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás.Ďakujeme!

Quantily Problém :Ak produkt nie je to isté ako naše popis alebo zlomené v tranzite,pls jasne fotografie v 7days po tom, ako dostanete a odoslať fotky na nás.Poskytneme vám vrátenie peňazí alebo vymenený po tom, čo sme potvrdiť.

Všetky ostatné dôvodov: Pre akékoľvek dôvody, prečo sa vám nepáči produkty,pls kontaktujte nás v 15days po obdržaní objednávky,pls uistite sa, že výrobky sú v pôvodnom stave a understake prepravné náklady sami.Zabezpečujeme celý vrátenie peňazí alebo výmenu potom, čo sme dostali vrátené výrobky

Milí kupujúci,po prijímať tovaru, ak máte akýkoľvek problém, ihneď nás prosím kontaktujte.Poslať jasný obraz a ukázať nám problém.Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť, ak pre vás. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a servis,bolo by to ceníme, keď ste sa nám dať päť hviezd.Ďakujeme!

YANGQI šperky špecializuje na jedinečné šperky dizajn a výroba. Ľudia z celého sveta, ako naše produkty veľmi veľa. Máme našej vlastnej továrni v Foshan City, Provincia Guangdong, Čína. Trváme na tom, na zabezpečenie vysokej kvality s konkurenčné ceny. Máme nové modely každý týždeň. Vitajte mať kontrolu a zadávať objednávky. Pre akékoľvek otázky, požiadavky, alebo návrhy o naše produkty, neváhajte a kontaktujte nás Cez e-mail, Trademanager alebo nechajte nám správy vo vašej objednávke. Sme si odpoveď, ktorú reálne čoskoro, a to v našich najlepšie pre vás! Ďakujeme!

Ak chcete viac produktov alebo chcete vlastné výrobky, alebo chcete zmeniť odoslaní vašej objednávky,prosím, kontaktujte ma.

Sme veľmi potešením poskytnúť Maloobchod/Veľkoobchod/Dropshipping.

Prajete si mať dobrý zážitok z nakupovania

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Kompatibilita Všetky Kompatibilné
Položka Druh Náhrdelníky
Veľkoobchod Áno
Prívesok Veľkosť 26*54 MM
Tvar/vzor Horúca Hra Sekera Tvar, Háčik
Dropshipping Áno
Príležitosti Výročie, Angažovanosť,Party,Dar,Svadobné
Štýl YANGQI Šperky Čierny Achát Kameň Strand Náhrdelníky, Korálky
Tvar\vzor kotvy
Reťazec Typu Korálky
Hmotnosť 58g
Číslo Modelu L4035
Názov Značky YangQi
Názov položky Hiphop Háčik Náhrdelník S Príveskom
Kovy Typ Z Nehrdzavejúcej Ocele
Funkcia Nálada Tracker
Pohlavie MUŽI
Kov Z Nehrdzavejúcej Ocele S Príveskom, Náhrdelníky
Materiál Kameň
Jemné alebo Módne Móda
Náhrdelník Typ Prívesok Náhrdelníky
Dĺžka 654mm
Farby Strieborná /Čierna Link & Reťazca Náhrdelníky

Súvisiace produkty