Bublina Guppies Nový Príchod Obdĺžnik Vankúše Na Zips Vlastný Vankúš Svadobné Dekoratívne Vianočný Darček

€7.00

Pridať do obľúbených

Posteľná bielizeň

Popis produktu


Detaily produktu Materiál:50% bavlna, 50% polyester. Funkcie:Eco-Friendly,Non-Jedovaté Farby:Ako na obrázku show je prispôsobený:Áno Trieda:Trieda Typ:Ozdobné obliečky na Vankúše Platné Ľudí:Univerzálny S jadrom alebo nie : len kryt, č vložiť Vzor typ:tlačiť je na zips vankúš. S pre-zmenšiť textílie, tento vankúš je v práčke pri teplote 60 stupňov Celzia . Poznámka: 1. Farby nemusia presne tak, ako vidieť na foto v reálnom živote, vzhľadom na odchýlky medzi počítačové monitory a voľným okom farebný rozdiel. 2.Vzhľadom na ručné šitie dôvod, obliečok asi 1-2 cm chyba,to je neovplyvňuje možnosť používania.

1. Obchod je cross-border , tak to bude trvať dlhý čas pre dodanie, typický čas modely z je medzi 20-59 dní(inej oblasti, doba dodania je rozdielna). Ak nechcete čakať tak dlho, prosím zaplatiť Express poplatok alebo nechcem kúpiť. Ak potrebujete rýchlejšie prepravné služby, ako je DHL, alebo EMS, prosím, kontaktujte nás.

2 . Nebudeme Zodpovední za svoju cla. 3. My len loď položky do zoznamu Ali skontrolovať adresu v predvolenom nastavení. Ak chcete zmeniť svoju adresu, prosím, zmeňte ho v Ali prijímanie adresu, ako budete platiť. Vaša pozitívna spätná väzba je vždy najlepšie povzbudenie a uznanie našej práce; chceli by Sme neustále zlepšovať naše výrobky a služby; ak nie ste spokojní s položke, alebo ju stratíte na ceste, a chcem zanechať zlé spätnú väzbu, alebo otvoriť sporu, prosím, kontaktujte nás v čase. Negatívnu spätnú väzbu nemôže vyriešiť problém, mali by ste nám povedať, že problémy, Aby sme mohli opraviť a aby si bola šťastná. Vankúš, vankúš, obliečka na vankúš, vankúš, madonna, dekoračné obliečky na vankúš, obliečky na vankúše, bavlna / polyester, obliečka na vankúš, 3d vankúš, litovčina obliečka na vankúš, auto obliečka na vankúš, znak, obliečok domova, anime vankúš, obliečky na vankúše, obliečky na vankúše dekoračné vankúše,

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Trieda Triedy
Číslo Modelu 45x35cm,40x60cm,45x75cm,50x75cm
Vzor Typ Tlač
Funkcia Non-Jedovaté
Názov Značky shunqian
Použitie Domov
Technics Tkané
Druh Dekoračné Obliečky Na Vankúše
Materiál Polyester / Bavlna
So Sexuálnym Podtextom No
S jadrom alebo nie len kryt
Vlákno Počítať 300TC
Tlač dve-strany tlač
Nemravný Obrázok No
Štýl Obyčajný
farba ako obrázok zobraziť
vzor TLAČENÉ
Textílie Počítať 40

Súvisiace produkty