Cítil Posteli Skladovanie Organizátor Posteľ, Stôl Taška Gauč TV Diaľkové Ovládanie Visí Caddy Gauči Skladovanie Organizátor Posteľ Držiak na Vrecká 2020

€6.42

Pridať do obľúbených

Popis produktu


Vitajte v našom obchode

Poďme si divov prírody spolu!

Funkcie:

1. Nočné vrecko môžete ukladať všetky svoje veci do posteli, gauči alebo v tabuľke, tieto majú bezpečné a štandardná umiestnenie, sa nič stratiť. 2. Môže organizovať mnoho vecí, ako sú počítače tablet, mobilné telefóny, diaľkové ovládanie, časopisy a knihy, slúchadlá, perá, okuliare, lieky, atď 3. Na posteli úložný box má 1 veľké vrecko a 2 malé vrecká, a vložte rada je navrhnuté tak, aby boli umiestnené pod matracom. Vhodné pre postele a posteľná železničnej bez inštalácie 4. Žiadna montáž, jednoduché použitie. Miesto skladovania tašky na postele a pohovky a stoly a iných miestach, kde matrace, vankúše, knihy alebo ťažkých predmetov sú stanovené 5. Tam sú otvory v spodnej časti, ktoré môžu prejsť cez slúchadlá, dátový kábel, atď.

★ o nás ★

◆ O našej výrobnej linky

State-of-the-art technológiu výroby a state-of-the-art výrobné zariadenia môžu splniť všetky vaše potreby pre vonkajšie športové vybavenie

◆ O našom sklade

Veľký úložný priestor, rozumné zariadenie, elegantný plánovanie, môže zaručiť kvalitu a množstvo.

NÁKUPNÝ SPRIEVODCA

1.Uveďte váš specialrequests(farby,obaly,atď.)V sekcii poznámky keď si vykonať platbu.Ak máte akékoľvek proment alebo chcete kúpiť viac...Prosím, kontaktujte nás prvý .

2.Ak chcete kúpiť niekoľko differenct položky v rovnakom čase a je potrebné zaplatiť opakované prepravné náklady,môžeme upraviť cenu pre vás.

3.Skontrolujte prosím vaše dodávky informácie pred dokončenie platby:meno a priezvisko,adresu, číslo telefónu numb, retc

PREPRAVNÉ ÚDAJE

SPÔSOB PLATBY

SLUŽBY

▲ Späť : Ak tam nejaké problémy s kvalitou ,prosím ponuku podrobné informácie nám do 7 dní po prijatí zásielky,potvrdíme problém a potom ponúknuť uspokojenie soultion na vás.Všetci sa vráti položka musí byť v pôvodnom balení, a prosím ponúkajú sledovacie číslo.A podporujeme miestne vrátiť,získate záruku starať-free vráti.

▲ Spätná väzba : Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité! Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Vážime si 5-hviezdičkový pozitívnu spätnú väzbu, je To dobré pre naše dlhodobá záležitosť. Budeme tiež odoslať rovnaké spätnú väzbu na vás.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Platné Priestor Šatník
Formulár Trojrozmerný Typ
Funkcia Skladom
Číslo Modelu 2020new
Hrúbka 8 drôt
Produkt taška
Kapacita 22*27 cm
Tvar Obdĺžnikové
vzor Trojrozmerný Typ
Druh Skladovanie Tašky
Použitie Posteľná bielizeň
Špecifikácia 22*27 cm
Materiál Cítil

Súvisiace produkty