9D NLS BUNKY Sub Telesné Zdravie Diagnostika Analyzer Quantum Bio Rezonancie Analyzer

€216.16

Pridať do obľúbených

Popis produktu


9D NLS BUNKY Sub Telesné Zdravie Diagnostika Analyzer Quantum Bio Rezonancie Analyzátor Popis Produktu

Popis:

Podpora Jazykov: Anglický, Francúzsky, Španielsky, Taliansky, Nemecký, Čínskej

Systém je k dispozícii: Win2K/XP / 2003 / Vista/Win7 (32 bitové a 64 bitov) / Win 8/Win10

9D NLS Analyzer bol navrhnutý tak, aby pomáhali ľuďom pri kontrole ich zdravie. Deti, študenti, lekári, učitelia, zdravotné sestry, atď., môžete používať zariadenie v plnej kvality jeho odhodlanie na vyrovnávanie stres.

Pôvodné 450 položiek, 9D NLS úplné telesné zdravie analyzer

Bioresonance je interakcie medzi živým organizmom a jeho frekvencia vzory, ktoré obklopujú, alebo pôsobia ako výsledok organizmov pohyby. Medicomat-39 zariadenie je klasifikované ako kvantovej fyziky zariadenie. Pomocou počítačovej poháňaného nástroja bezpečnej, neinvazívne, bezbolestné a účinné spôsobom, zobrazí sa informácia o jemné zmeny na stres v tele a tým poskytuje prostriedky na reguláciu týchto problémov. Konečným cieľom bude pomôcť zvýšiť relax, úľave od bolesti a rozvíjať zdravšie, pohodlnejší život, vzorov, a zároveň zlepšovať obe funkcie a výkon pomocou fyziologických signálov tela. Medicomat Non-linear systém (NLS) sa vzťahuje na úplne novú triedu zariadení, ktoré sú nazývané ako "brain machines". Vyšetrovacie Techniky Pre Frekvenčné Analýzy A Stres Re-Vyvažovanie. Medicomat hardware-software systém umožňuje činnosť mozgových neurónov pomôcť klientovi pomôcť sami v ich vlastnom životnom štýle zmeny, svalová vzdelávania a zníženiu stresu.

Na 9D NLS zamestnáva liečebná metóda určená na posilnenie tela a posilnenie prirodzenej obnovy zdravia. Toto zariadenie naskenuje každý orgánov alebo tkaniva na bunkovej úrovni. Metóda je založená na analýze mozgu stonky elektromagnetické vlny (podobné Oberon a Metatron), ktoré obsahujú všetky informácie, ktoré celého organizmu. Výsledky je možné získať vo forme vizuálnych obrazov s topografie dotknutého územia, ako aj grafické funkcie, ktoré nám umožňujú vidieť núdzi na telo tkaniva. Naša analýza je 88%-92% presné, pretože program umožňuje obsluhe výskumu lokálne a podrobne. V porovnaní s ostatnými zariadeniami na trhu, 9D NLS sa zdá byť najviac užívateľsky prístupné zariadenie, ktoré poskytuje názorné presnosť. S jeho jednoduchosť jednoduchosť, to je navrhnutý tak, aby byť používaný každý, kto má proaktívny prístup a usiluje sa o dobré zdravie a dobre-bytosť.

Hlavné funkcie:

Viac ako tucet ľudských orgánov klasifikácia viac ako 450 druhov viac orgánov je k dispozícii pre skenovanie stránky na určenie;

Zobrazuje aktuálnu zmeny v tele, štruktúru a funkciu a stupeň poranenia;

Môže spôsobiť poškodenie tkaniva do súčasného chápania toho, aký druh ochorenia alebo predispozície;

Termodynamické analýzy zobrazuje aktuálnu zmeny v tele, štruktúru a funkciu a stupeň poranenia;

Môže pochopiť súčasný spôsobené poškodenie tkaniva, ktoré je vírus, baktérie alebo parazity, a môžete analyzovať in vivo činnosť súčasného stavu mikroorganizmu;

Alergény môžu pochopiť bunky alebo génovej analýzy organizácie, ktorej zloženie má vyššiu citlivosť na frekvenčná;

Môže pochopiť bolieť tkanivové bunky, v ktorom prúd drogy alebo zdravie zložiek potravín je najvhodnejší;

Energie, obnova, energie, replikáciu frekvencia micro-klimatizácia a tak ďalej.

9DMRA / 9DNLS urobiť nasledovné analýzy:

choroba patológia a poškodenie tkaniva analýza (Pathomorphology):

Môže pochopiť súčasný spôsobiť poškodenie tkaniva je to, čo ochorenia alebo predispozície, alebo spôsobila poškodenie tkanív je čo ochorení alebo stave.

vírusy a baktérie a parazity, zranenia a aktivity analýza (Mikroorganizmy & Helminths):

Môže pochopiť súčasný spôsobiť poškodenie tkaniva, ktoré je to, čo vírusy, baktérie alebo parazity, a môžete analyzovať in vivo činnosť mikroorganizmy prítomné štátu; tiež posúdiť orgánov, v súčasnosti pomerne self-ochrana funkciu a funkciu imunitného stavu.

alergén analýza (Alergény):

Dozvedieť sa viac o organizácii bunky, alebo gény, ktoré zložky (z potravín, tovar pre domácnosť, alebo chemikálií), majú vyššiu citlivosť na frekvenčnú odozvu.

prospešné a nepohodlie potravín alebo výživových analýza (Potraviny) (Nutriceuticals & Parapharmaceuticals):

Dozvedieť sa, aký druh potravín na časť bunky tela a gén organizácia je prospešné, alebo nie je vhodné.

platné drog a stav analýza (Allopathy) (Fytoterapia) (Homeopatia):

Môže pochopiť bolieť tkaniva, aktuálne farmaceutické zložky v tom, čo je najvhodnejšia liečba, ale aj pochopiť súčasný relatívne k poškodeniu tkaniva spôsobené tým, aké choroby alebo stavy.

stav tkaniva biochemickú rovnováhu analýza (Biochemické homeostázy):

Môže pochopiť oblasť buniek organizácie, na úrovni súčasného stavu biochemické reakcie v snahe porozumieť patologické podmienky v tejto oblasti, a to aj alternatívne odporúčame biochemické test položky.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Pôvod CN(Pôvodu)
DIY Dodávky ELEKTRICKÉ
Certifikácia CE

Súvisiace produkty