Ženy Zimné Kabáty 2021 Nový Ultra Light, Biele Kačacie Nadol Bunda Štíhle Ženy Zimné Puffer Bunda Prenosné Vetru Dole Kabát 6XL

€23.23

Pridať do obľúbených

Bundy & Coats

Popis produktu


Vážení Klienti,

Vitajte v našom obchode a vybrať šaty, ktoré chcete,našej továrni vyrábať oblečenie viac ako desať rokov v číne,všetky produkty sú 100% uistite sa, že kvalita pre vás,keď sa dostanete na oblečenie a neuspokoja s našimi výrobkami,podporujeme bez NÁVRATU pre všetky výrobky,tak prosím bezpečne vybrať tovar, ktorý chcete, a úprimne očakávať, že môžeme nadviazať dlhodobé priateľstvo, spolupráca,ďakujem moc!

Platby:

Vaše Platobné Údaje sa vkladajú tu. Môžete vytvoriť Platby oddiele ako súčasť Predávajúci Údaje z Predávajúceho na stránke Podrobnosti podľa Profily Kartu. Po vytvorení predávajúci detaily, budete si môcť vybrať to, ktoré budú zahrnuté do vášho zoznamu na lister strane, vedľa šablóny výber. Ak nemáte žiadne Detaily o Platbe, táto časť bude odstránený zo šablóny.

Doprava

Vaše Prepravné Údaje budú vložené tu. Môžete vytvoriť Doprava oddiele ako súčasť Predávajúci Údaje z Predávajúceho na stránke Podrobnosti podľa Profily Kartu. Po vytvorení predávajúci detaily, budete si môcť vybrať to, ktoré budú zahrnuté do vášho zoznamu na lister strane, vedľa šablóny výber. Ak nemáte žiadne Poštovné Detaily, táto časť bude odstránený zo šablóny.

Podmienky Predaja

Vaše Podmienky Predaja budú vložené tu. Môžete vytvoriť Podmienky Predaja oddiele ako súčasť Predávajúci Údaje z Predávajúceho na stránke Podrobnosti podľa Profily Kartu. Po vytvorení predávajúci detaily, budete si môcť vybrať to, ktoré budú zahrnuté do vášho zoznamu na lister strane, vedľa šablóny výber. Ak nemáte žiadne Podmienky Predaja, táto časť bude odstránený zo šablóny.

NÁŠ OBCHOD ODKAZ NASLEDOVNE:

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Štýl Príležitostné
Dole Obsah 90%
Pohlavie ŽENY
Oblečenie Dĺžka dlhé
Hmotnosť 2
Sezóna Zimné
Odnímateľná Časť ŽIADNE
Vek Vo Veku 18-35 Ročné
Textílie Typ Pamäť Textílie
Dekorácie Zipsy
Číslo Modelu 01
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Dole Hmotnosť >300 g
Druh Pravidelné
Vzor Typ Pevné
Materiál Polyamid
Pôvod CN(Pôvodu)
Náplň Biele kačacie nadol
Uzavretie Typ na zips
Kapucňou No
Hrúbka Hrubé (Zimné)

Súvisiace produkty