Najnovšie Doll House Nábytok DIY Miniatúrne 3D Drevený domček pre bábiky Auta Casa Puzzle Čínska staré Mesto Hračky pre Deti, Dospelých Darček

€25.43

Pridať do obľúbených

Popis produktu


Materiál:

drevo, textílie, papier, živice,plastových,matel

Package Zahrnuté:

1. Položka prísť s kusov, Obsahuje všetky nábytok zobraziť, musia byť zmontované. Protiprachový kryt a music box je potrebné zakúpiť samostatne. 2. Nie sú zahrnuté lepidlo/tools/batérie, budete musieť pripraviť sami. 3. Remeselné nástroje potrebné na to: papier, nožnice, nôž, otvor maker, precízne kliešte, skrutky vodiča, lepidlo. 4. Manuál: s výučbou.

Upozornenie:

1. Tam sa môže mierne rozdiel vo farbe, pretože počítača, nastavenia monitora. 2. S tým rozdielom, v metódu merania, prosím, dovoľte 1-3 cm, vo veľkosti odchýlky (1cm=0.39 palca).Ďakujeme za pochopenie!!

Vrátenie alebo Výmena:

Ak nie ste spokojný s našim výrobkom, môžete sa vrátiť, alebo vymeniť váš tovar v lehote 15 dní od doručené deň, ale prosím vyberte si veľkosť, opatrne. Ukázali sme, veľkosti pre jednotlivé položky. Návrat expedičný poplatok sa hradí kupujúci.

Spätná väzba:

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s celkovou Podrobné Predaj Hodnotenie(DSR) 5 Hviezd. 2. Ak nie ste spokojní, prosím, nenechávajte negatívnu spätnú väzbu. Obráťte sa priamo na nás a my vám poskytne dobré po-predajný servis.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Materiál Papiera, Dreva, Kovov, Plastov
Druh Nábytok Miniatúrne
Číslo Modelu M909
Vekové Rozpätie Grownups
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky goe
Rozmery 27 x20x21.5cm
Pohlavie Unisex
Upozornenie uchovávajte mimo dosahu ohňa,
Štýl Čínske Mesto
Darček Vianoce, narodeniny, sviatok darček
Položka Druh Dollhouses

Súvisiace produkty