Dinosaurov Cartoon Windows Záclony Zahustiť Obývacej Izby, Spálne, Dekoračné Kuchynské Záclony, Závesy Ošetrenia Prispôsobené Dropshi

€12.67

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


Veľkosť

W70cm*H100cmx2 W27.5inch*39inchx2 W83cm*H150cmx2 W32.6inch*H59inchx2 W110cm*H140cmx2 W43.3inch*H55inchx2 W100cm*H170cmx2 W39.3inch*H66inchx2 W125cm*H170cmx2 W49.2 cm*H66inchx2 W140cm*H200cmx2 W55.1inch*H78inchx2 Dôležité upozornenie:2 ks závesy sú úplný obrázok

Materiál

Tenké Tieňovanie rýchlosť 40% Zahustiť Tieňovanie rýchlosť 100%

Použitie Ako: Okno v Kuchyni Záclony a tak ďalej; Prispôsobený požiadavky:Umelecké dielo musí bem viac ako 6000 pixelov vo formáte JPG,Pls poskytnúť Chránených vzorov. Návrhy: Odpoveď:Ak existuje nejaký Malý Závit na Záves,Pls Cut to naše, Nožnice,že To nebude mať vplyv na Používanie Opony Poznámky: Odpoveď:Vzhľadom na Svetelné A Displeja Nastavenie Rozdiel,Položky Farby sa Môžu Mierne líšiť Od Obrázkov. B:Pls Allow3-4cm Rozmer Rozdiel Vzhľadom na Rôzne Ručné Meranie A špeciálneho Materiálu.

O Dopravu

1. Budeme posielať položky do 1-5 dní (pracovné dni, nie na dovolenku sezónny) po zaplatení je comfirmed podľa platfrom. 2. Niekedy, nemáme postupujte podľa zvolenej prepravu spôsobom, pretože sme sa vybrať najefektívnejší poštovné spôsob, ako pre vás. Dovoľte si prijímať produkt rýchlejšie. 3. Ak ste nedostali vašu zásielku v rámci predpokladanú lehotu, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 4.Prosím neotvárajte spor bez akejkoľvek komunikácie , je to nespravodlivé pre predávajúceho . Radi by sme vám pomôže vyriešiť problémy .

Po Predaji Služby

1. Ak výrobok nie je ako popis alebo rozdelené na tranzit,pošlite nám, prosím, obrázok,vynaložíme vrátenie peňazí alebo poslať nový výrobok. 2. Ak je pozemok alebo chýba nejaký produkt chýba ,prosím kontaktujte a pošlite nám fotky budeme odoslať chýba tovaru /zásielky k vám, alebo, aby vám vrátime plnú sumu.

Spätná väzba

1.Ak sa vám páči náš produkt,mohli by ste nám dať 5 hviezd komentár a podeľte sa s priateľom. Vaše oceniť je v našej moci, aby sa stal veľkým spoločnosti. 2. Ak máte akékoľvek otázky o našich produktov kontaktujte, prosím, s nami pred odchodom komentár. Budeme sa snažiť, aby ste spokojní riešenie.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Funkcia Vysoká Tieňovanie(70%-90%)
Spracovanie Príslušenstvo Náklady Vylúčené
Vzor Typ Karikatúra
Technics Tkané
vzor TLAČENÉ
Druh Roman Opony
Platné Okna Zadajte Francúzske Okno
Pôvod CN(Pôvodu)
Typ Inštalácie Stropné Inštalácie
Materiál 100% Polyester
Názov Značky BaoBei
Použitie Domov
Formát elektrické
Otváranie a Zatváranie Metóda Ľavej a Pravej Biparting Otvorené
Umiestnenie Okno
Štýl Japonský a kórejský

Súvisiace produkty