Včelárstvo uncapping nôž včelárskych zariadení nástroje chovateľ včiel med fréza extractor úli beecomb nehrdzavejúcej ocele bee nástroj

€7.51

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


Uncapping nôž

Tento včelárskych nôž je perfektný nástroj, keď niekto potrebovať, aby sa med. Ii je vyrobený z nerezovej ocele a vysoko kvalitné drevo. Materiál: Drevo a 304 nerezovej ocele. Charakter: Vysoko kvalitné suroviny a vynikajúci plavidlá, ľahko umývateľné a ťažké byť infikovaný s ostatnými. Balenie: S vhodným box.

Veľkosť a Hmotnosť

Veľkosť: 42CM Váha:70g

Poznámka

O Nás 1. Ak ste spokojní, v našich produktov, prosím, pridajte "Páči sa mi" v hornej časti obchodu, aby si viac ako 5% zľavu. Zásielky 1. Objednávka bude odoslaný do 4 pracovných dní po úplnom zaplatení je vysporiadaný. 2. My len loď na potvrdenej objednávky adresu, prosím, uistite sa, že vaša objednávka adresa je rovnaká ako dodaciu adresu. 3. Služby transist čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Transist lehoty sa môžu líšiť, a to najmä počas prázdnin. 4. Ak nechcete dostávať vašu zásielku v čase, prosím, Kontaktujte Nás pred otvorením spor, sme wil skontrolujte problém a dá vám riešenie do 24 hodín. 5.Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov, ako je to obvykle trvá 10 až 30 dní poštou(www.srzhumenne.sk Štandardná Doprava,epacket,čína príspevok air mail atď.). Spätná väzba 1.Ak ste spokojní s našimi položky a našich služieb, prosím všemocné a zanechajte nám positiver spätnú väzbu s 5 hviezdami. 2.Snažíme poskytnúť našim zákazníkom šťastný zážitok z nakupovania. Prosím, Kontaktujte Nás vyriešiť akýkoľvek problém skôr, ako ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme vám riešenie v čo najkratšom čase. Platba 1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT a všetky hlavné Kreditné Karty cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2. Platba musí byť uskutočnená do 5 dní od objednávky. 3. Ak nemôžete platby okamžite po objednávke, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Použitie med nôž
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Názov uncapping nôž
stav 100% Zbrusu Nový

Súvisiace produkty