Plné Farby Zakrivené LED Displej Hliníková Skriňa P3.9 Krytý 500x1000mm Flexibilné LED Prihlásiť P2.6 P3.9 P4.8 P2.9 LED Displej

€335.50

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


Teplé Riadka

V prípade, že modul je poškodiť alebo stratiť v dôsledku logistiky, zašleme vám nový.

Naše Služby

■ Záruka: 3 roky. ■ Dodanie do 7 dní. ■ 24 hodín on-line služby a technická podpora. ■ OEM a ODM, môžeme vám pomôžu navrhnúť a zaviesť do výrobku, ktoré podľa vašich požiadaviek.

Zakrivené Obrazovke Test

P3.91mm Zakrivené Obrazovke Podrobnosti:

Veľkosť: 500x500mm/500x1000mm. Zakrivené Led panel môžete vykonať +/-15 stupňov uhol. Keď si nastaviť uhol 0 stupňov, led obrazovky sa stáva bežný byt led obrazovky. Môžete urobiť obe vnútorného oblúka a vonkajšieho oblúka led obrazovky.

Príbuzné Produkty

Sme profesionálne led obrazovky výrobcu, nie je tam žiadny projekt, prosím, neváhajte a kontaktujte nás a získajte riešenie.

LED Displej Prípade

Výrobný Proces a Typ Inštalácie

To môže byť upevnený na stenu, o pól podporu na ulici, na vrchole budovy, alebo na etapy prenájom visí na splnenie žiadosť koncert fáze pozadí, udalosti show, live vysielania, živé stretnutie, hostiny, párty atď., ak chcete zobraziť obsah, čo chcete, video, grafika, animácie, atď., pripojenie s PC počítača alebo siete,alebo môžete diaľkové ovládanie s asynchrónnym systém, Wifi ovládanie, 3G kontroly.

Naše Výrobné

SZLIGHTALL priameho prenosu vstupov Co.,LTD je high-tech integrovaného podniku, špecializujúca sa na vývoj, výrobu a predaj LED displej s odborný technický a vývojový tím, sme produktu led displej, led displej modul, led displej ovládanie kartu, napájanie pre led displej, a iné led displej príslušenstvo atď. Existuje viac ako 10 rokov skúseností, moderné výrobné a skúšobné zariadenia,ideálne enterprise management systém,vysokú kvalitu výskumu a riadenia tímu, vysoko kvalitné led displej regulátora, všetky vyššie, aby sme sa stali populárne dodávateľa.S naše vysoko kvalitné služby a servis našich výrobkov boli vyvezené do rôznych krajín a regiónov, v Juhovýchodnej Ázii, Austrálii, Európe a Amerike, atď.

Náš Certifikát

Package

Drevené prípade zdarma. Dodávame tiež letu prípade, ak potrebujete, prosím, kontaktujte.

Dodanie

*Položky sú dodávané z Číny cez EMS, UPS, FedEx, DHL, TNT a letecky (s sledovacie číslo) atď. *Ak chcete dodať led displej rada po mori pls povedzte nám, budeme vás citovať ocean freight.

Kontaktujte Nás

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Životnosť 100000Hours
Číslo Modelu P3.91
Hustota Pixelov 65410dots/m2
LED Typ SMD2121
Vstupné napätie AC110-220V
Použitie Vnútorné
Pôvod CN(Pôvodu)
Záručná doba 3 rokov
Pixelov 3.91 mm
Funkcia Zobrazenia Video
Trubice Chip Farba Farebný
kabinet rozlíšenie 128x256dots
Kabinet Veľkosť 500x1000mm
Názov Značky SZLIGHTALL

Súvisiace produkty