CR4022 váženie snímač 1 t 3 t elektronické malé zem hmotnosť 2 t snímača zaťaženia bunky 5t univerzálny

€17.91

Pridať do obľúbených

Popis produktu


CR4022 váženie snímač 1 t 3 t elektronické malé zem hmotnosť 2 t snímača zaťaženia bunky 5t univerzálny

Malá veľkosť, všetky nehrdzavejúcej ocele, odolnosť proti korózii, odolnosť voči mechanickej únave.

Pre plug and pull sily tester, nitovacie stroje, zváracie zariadenie, teplej a studenej tlak filmovanie stroj, tlačidlo klávesnice strane citlivosť tester a iné vytiahnuť tlaková skúška, nástroje, zariadenia na automatizáciu, skúšobné pole. Robotické priľnavosť a iné malé účinnosť detekcie polia.

Prosím, zanechajte správu modelu alebo špecifikácie chcete, keď si zakúpite našu encoder ,snímač alebo iných produktov .

Alebo môžete odoslať požiadavku, aby s nami pred mieste objednávky . Inak budeme posielať model máme na sklade automaticky .

PROFIL SPOLOČNOSTI

Šanghaj QiYi Elektrických A Mechanických Zariadení Co., Ltd je technológia, priemyselné podniky integráciu Výskumu a Vývoja, výroby, agentúra a predaj. Naša spoločnosť sa zameriavajú na rotačný enkodér, posun snímača a snímača priblíženia s CALT značky. Máme dlhoročné skúsenosti v poskytovaní rotačný enkodér a senzory, ktoré široko používané v CNC stroj, valcovanie ocele strojové zariadenia, lineárne sprievodca systémy, hydraulické systémy, zdvíhacie zariadenia, turbíny a iné viacerých odvetviach. Nachádza sa v Šanghaji, sme si pohodlný ovzdušia, vody a pôdy prepravu.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Číslo Modelu CR4022
Kapacita 5t
Názov Značky CALTSensoR
Záruka 1 Rok
Aplikácia automobilový stlačte fit
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
pracovná teplota -30~70 stupeň

Súvisiace produkty