Lil Peep Hudby Kosačka Plátno, Maľovanie obrazov na Stenu Pre Obývacia Izba Umenie Moderné Dekoratívne Plagáty a Vytlačí Bez Rámu

€3.20

Pridať do obľúbených

Home Decor

Popis produktu


[xlmodel]-[custom]-[49419]

- Plátno obraz je vytlačený na Plátno to, čo je jeden druh najlepší materiál pre wall art,to je hrubé,storng,nepremokavé,plagát má živé farby a nezmizne.Je ideálny pre domáce výzdoba miestnosti, deti, spálne, obývacej izby, dekorácie a darčeky. - Plagát príde bez hraníc , ak potrebujete , prosím, potvrďte nám pred objednávky. Poznámka: To je na plátne, plagát, len drevený rám nie je zahrnutá [xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[49420]

-Štyri Záruky Pre Spotrebiteľov=Istí, Nakupovanie

-Ak sú všetky

atď, prosím, kontaktujte nás pre vrátenie peňazí alebo výmenu, ako dlho, ako ste spokojní, nič nie je problém. Zákazníka spätnú Väzbu(Veľkú Odozvu Sadzba je vyššia ako 99% ) je doklad o našich aktuálnych akciách.

Odpoveď : Máme voľno extra 5cm biely okraj pre rámovanie obrazov (ako obrázok A zobraziť)

-napríklad: môžete kúpiť obrazy veľkosť je 60x90cm , Celková Veľkosť obrazov, ktoré ste obdržali je :(5+60+5) x (5+90+5) = 70x100cm

B : Ak si chcete objednať extra 5cm farba mirror edge pre rámovanie obrazov ,Plešiny zanechať odkaz na nás(mirror edge).

1, Rozumná cena. Mohli by sme pomôcť strike veľmi rovnováhu medzi kvalitou a cenou. 2, Dobrej kvality. Máme prísne kontroly kvality systém a dobré meno na trhu. 3, Dobré služby. Odpovede budú odpovedali 24 hodín po obdržaní každú sťažovať alebo žiadosť. 4, Na Ochranu Životného Prostredia. Máme pokročilé & ekologická systému. 5,Ako svetelné efekty, farba objekty možno trochu odlišné od fotografie. 6,Ako farby zobrazené na každý prístroj môže byť trochu iná, farby skutočných produktov môže vyzerať trochu líši od obrázku vidíte. - To je úplne normálne, ak nemôžete prijať to, prosím, nie mieste objednávky. 7, O Rám. Náš Produkt je bez rámu. Len Plátno. Ale táto veľkosť je obvyklé foto rámček veľkosť a vy môžete získať správnu veľkosť rámu ľahko 8,maľba nie je handmade , je vytlačený zo strojov . 9, necháme extra 5cm biely okraj pre vašu kontrolu. Napríklad, ak sa rozhodnete, maľovanie veľkosť je 60x90cm, pravda bude 70x100cm. - Ak nepotrebujete, prosím zanechať odkaz "Žiadna hrana". 'Mirror edge' tiež OK.

[xlmodel]-[custom]-[49422]

-Môžete Zaplatiť Prostredníctvom Kreditnej Karty alebo iné Súkromné Banky Kartu cez Alipay Priamo , môžete tiež platiť cez Western Union alebo Paypal alebo T/T Banka prevod Peňazí, prosím, dajte nám vedieť, ak máte akékoľvek otázky . Vďaka .

-Všetky objednávky bude dodaný von do 1-4 pracovných dní po vaša platba potvrdená(Krátke manipulácia čas a doprava zdarma),Ak niektoré Modely máme Skladom , môže loď v jeden deň ,Vaše objednávky bude dodaný prostredníctvom Príspevku Registrovaný Air Mail, Epacket, www.srzhumenne.sk Štandardná Doprava,DHL, EMS,FedEx alebo UPS.

-Všetky naše položky bude odoslaný na adresu ponúkané kupujúcich, potvrďte prosím vašu adresu starostlivo pred platby. Môžete nám zanechať správu, ak chcete zmeniť adresu pred máme loď z vášho pozemku. Akonáhle je dodávaný, to sa nedá zmeniť nič viac.

-Zvyčajne dodacia lehota bude trvať asi 7-60 pracovné dni. To závisí od destinácie a iných faktorov, ak nechcete prijímať svoj pozemok do mesiaca, ihneď nás prosím kontaktujte. Naša cena nezahŕňa dovozné dane, a tie sú zodpovedné za ciel.

-Dĺžka je dlhšie ako 28-palcové, pozemok je príliš dlhý, Čína Príspevok Registrované Air Mail odmietol akceptovať, takže viac ako 28-palcové,zašle vyjadriť, pošlite vyjadriť rôzne podľa rôznych krajín.

-Niekedy balík dorazí vašej strane pomalšie ako predtým v dôsledku zlého počasia alebo colné odbavenie dôvodov,ak ste ešte nedostali váš balíček ale objednávka bude uzavretá čoskoro,prosím, kontaktujte ma predĺžiť o 20 alebo viac dní . Vďaka!

-On-line sledovania k dispozícii. Sledovacie číslo webové stránky a budú ponúkané raz dodaní položky.

-100% záruka spokojnosti. Všetky naše obrazy sú v HD verzii.

-Nechajte nám spätnú Väzbu s 5 Hviezdičkami, ak ste spokojní s našimi položiek a služieb, Vaša pozitívna spätná väzba je veľmi užitočné pre ostatných kupujúcich a usa .

-Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby , kontaktujte nás prosím najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu, Budeme sa snažiť vyriešiť problém na čase, aby si bola šťastná . Ďakujem vám veľmi pekne .

[xlmodel]-[produkty]-[49496]

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Technics Sprej Na Maľovanie
Prispôsobený veľkosť a dizajn Áno, Prosím Kontaktujte Nás
Pôvodný No
Druh Plátno Potlače
plagát Plátno Plagát
veľkosť produktu Každý Maliarske Plátno Má 5cm Extra Biely Okraj, 4 Strany
Rám režim Bez rámu
Pôvod CN(Pôvodu)
Štýl Moderné
Materiál Plátno
Bez Rámu Vytlačené plátno iba( bez rámu)
Formulár Jeden
Používanie Produktu Domov, Obývacej Izby, Spálne, Kancelárie, Kaviarní, Hotelov
Predmety spevák
Názov Značky CHENLAIART
Obrazy Na Plátne Home Decor
Plátno Výtlačkov Obrázok Obývacia Izba
Účinok Dekorácie Skrášliť Izbu
Technológia Giclee Tlač
Balenie Valcované Trubice
Wall Art maľby na steny v obývacej izbe
Materiály Nepremokavé plátno a pigmentový atrament
Rám Môžeme Urobiť Rámovanie Obrazov Ak Potrebujete, Kontaktujte Nás, Prosím
Podpora Base Plátno
Doprava Zadarmo Áno Zadarmo Shpping
Médium Nepremokavé Atrament
Plagát a Výtlačky Tlač Na Plátno
Číslo Modelu CL1019
Hudba Kosačka lil peep
Tvar Vertikálne Obdĺžnik
Doba Spracovania 1-4 Pracovných Dní Po Potvrdení Platby

Súvisiace produkty