ZORRI Fľaša Na Vodu Shaker Bielkovín Športové Fľašu, cestovného Ruchu A Camping Outdoor Cyklistické Únik Dôkaz Zdravie Vody+Fliaš

€7.28

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


Popis:

Perating Teplota : -10 ℃ ~ 110 ℃ Zdravé Materiál :Tritan Co-polyester, PP 05, Jedlo-Silikónu, umývateľné v Umývačke riadu 100% BPA Free, potravinársky silikón tesnenie častí. (pridať alternatívne) Odolné Lanko pre Jednoduché Prenášanie Rýchlo Tečúcej Vody Náustok Žiadne Zvláštne Vôňa Rýchly Prístup A Jednou Rukou Pohodlné. iba 1-kliknite na tlačidlo pre jednoduchý prístup k vašej vody. A jedinečný lock design zabrániť nečakane úniku. Výrazný patentovaný dizajn vyhnúť vaše fľašu rovnaký s inými všeobecne produktu. Čistič Pitie.Ochranné náustok kryt pomáha udržať sa na hrubé nečistoty a baktérie. Jeho praktické opatrenia značenie vám pripomenie, koľko budete piť hore. (POZNÁMKA:okrem čiernej farby, pretože je špeciálne farby) Najlepší darček pre chlapcov, dievčatá, ženy a muži!

POZNÁMKA: Ak chcete lepšie chrániť fľaše s vodou, môžeme teraz použiť nafukovacie pena,žiadne Okno

*NAKUPOVANIE*

1. Aký je váš spôsob dopravy ? www.srzhumenne.sk Štandardné Poštovné je To trvá asi 15-60days na väčšinu krajiny. môžete sledovať vašu zásielku na poradie stránky 2. Ako môžem získať zľavu a ďalšie blaho? Ak si potrebuje veľké množstvo, prosím kontaktujte nás a my vám ponúkneme dobrú cenu. môžete tiež prejsť na mojom obchode nájsť kupón. Podľa našich shop a zdieľať náš obchod na facebook ,twiter tak ďalej,a potom sa fotografie, pošlite nám ich. Stanete sa našim VIP môžete vychutnať viac zľavy a blahobytu.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Tvar S Lanom
Botella bouteille d ' eau
Funkcia Eco-Priateľský
Podporu služby Dropshipping A Veľkoobchod
Číslo Modelu ZORRI
Vonkajšie Aktivity Turistika
Materiál Plastové
fľaša na nápoj botella de agua
Certifikácia CE / EÚ
Tepelná Izolácia Výkon ŽIADNE
Názov Značky ZORRI
Teplotou Vody Platné
Fľaša Fľaša na vodu
Platné Ľudí Dospelí
Štýl Šport
Voda, Ktorá Tečie Metóda Priame Pitie
Drinkware Typ Fľaše Na Vodu
Dodanie Typ V Sklade
Plastové Typ Tritan
Športová Fľaša Na Vodu fľaša na vodu 1000ml
moja športová fľaša garrafa,gourde,botellas agua para

Súvisiace produkty