20x 8 Palcový Vzduchu Fryer Príslušenstvo pre 4.2 QT 4.5 QT 5.3 QT 5.5 QT 5.8 QT Pečenie Kôš Pizza Gril Tanier Hrniec Kuchyni Varenie Nástroj

€19.69

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


Zahŕňa:

1 x 7,5" tortu barel;

1 x 8" pizza pan;

1 x 8.25" vajce hmyzom, plesňami s vekom;

1 x kovový držiak;

1 x viacúčelový stojan s 4 špáradlá;

1 x opekať rack;

1 x 9" potraviny tong;

5 x Meranie Lyžice;

2 x silikónové špachtle;

1 x silikónový olej štetcom;

3 x tortu kliešte;

1 x vajce whidk;

1 x 7" silikónové mat;

2 x silikónové rúra rukavice bez prstov;

100 * Vetracie Fryer Pergamen Vložky;

1 x Recepty, Kuchárka.

FUNKCIA:

【Potravinársky MATERIÁL S FDACERTIFICATION] vyzýva Vyrobené z zdravé a bezpečné potraviny triedy tepla-odolávanie materiálov, naše príslušenstvo sú FDACompliant a je BPA free. Tortu barel a pizza pan sú vyrobené z bezpečnej hliníka s teflónové povlak. Špízy stojan, kovový držiak a toast stojane sú vyrobené z 304 nerezovej materiálu, ktorý je vysokým teplotám a voči korózii.

【 20 KS PATRÍ to, ČO POTREBUJETE] vyzýva Obsahuje 1 x 7,5" tortu barel; 1 x 8" pizza pan; 1 x 8.25" vajce hmyzom, plesňami s vekom; 1 x kovový držiak; 1 x viacúčelový stojan s 4 špáradlá; 1 x opekať rack; 1 x 9" potraviny tong, 5 x Meranie Lyžice; 2 x silikónové špachtle; 1 x silikónový olej štetcom; 3 x tortu kliešte; 1 x vajce whidk; 1 x 7" silikónové mat; 2 x silikónové rúra rukavice bez prstov; 100 * Vetracie Fryer Pergamen Vložky; 1 x Recepty, Kuchárka.

【 4.2 QT - 5.8 QT VZDUCHU FRYER] vyzýva veľkosť toto nastavenie je 8 v, tak naša sila vzduchu fryer xl príslušenstvo sada sa hodí 4.2 qt 5.3 qt 5.5 qt 5.8 qt väčšiny značiek hlboké vzduchu fryer, rád COSORI, Ninjia, Gowise, NuWave, Cozyna. Tento súbor môže byť tiež použitý v ninja foodi príslušenstvo, rúra, instant bank a mikrovlnná rúra.

【 VÄČŠIE 8.25" VAJCE HMYZOM, PLESŇAMI A 9" POTRAVINY TONG] vyzýva Mnoho zákazníkov povedať, že 6.26" vajce skus model a 7" potraviny tong sú príliš malé pre väčšinu vzduchu fryer. V záujme splnenia viac potrieb zákazníka, sme sa zaviesť väčšie ZIOTI 8" vajce skus model s vekom a 9" potraviny tong.

【V UMÝVAČKE A PRÍJEMNÝ ZÁŽITOK] vyzýva Všetky doplnky sú umývateľné v umývačke riadu. Tortu Barel a Pizza Pan sú potiahnuté s non-stick povlak, prosím, nepoužívajte drsné handričky alebo kovové guľôčkové energicky rub na ochranu anti-stick povlak.

Tipy:

Vzduch fryer doplnky, ktoré sú ideálne vhodné na 4.2 QT, 4.5 QT, 5.3 QT, 5.5 QT, 5.8 QT a viac XL vzduchu fryer, platné pre Cosori, Gowise USA, Cozyna, Faberware, NuWave, Ninja výkon vzduch fryer a väčšina značiek vzduchu fryer.

Všetky doplnky sú vhodné umývačka riadu stroj, ľahko sa čistí, stačí jednoduché proklouznout v umývačke riadu a dostať svoje ruky zadarmo.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Vzduch Fryer Príslušenstvo
Názov Značky becornce

Súvisiace produkty