Prenosný Úložný Vak Pre Nintendo Prepínač Herné Konzoly Púzdro Ochranné Shell 20 Hra Karty Sloty Puzdro Pre Nintendoswitch

€10.41

Pridať do obľúbených

Video Hry

Popis produktu


Odrážky: 1、Špeciálna Ochrana Taška: Tento produkt je špeciálne ochrany taška na NS hosť. To je starostlivo navrhnutý a má trojrozmerný vzhľad a výrazný vzhľad.

2、vysokokvalitného Materiálu: Používanie vysokej kvality životného prostredia EVA a PU tkanina materiálov, má dobrú odolnosť voči otrasom, zvýšenú odolnosť, a je vhodné na prepravu, ktorý môže lepšie chrániť hráčov " host.

3、Kapacita: taška je tiež vybavený s 20 hry, sloty pre karty, a niektoré malé príslušenstvo môže byť uložené v taške je pletivo vaku. Dizajn tohto výrobku môže dokonale prispôsobiť hosť bez medzier.

4、Mäkký Gumový Kryt: Po hosť je vybavené mäkký gumový kryt/crystal prípade, môžete ľahko dať do vrecka a uložiť ju spolu.

5、Balík Obsahuje: Tento produkt je dodávaný s vysoko kvalitným silikónovým remienkom na ruku značky, klasické značky, loga, ušľachtilý výber, a bez transparentné shell, 4 tlačidlo caps a tvrdené film.

Špecifikácie:

Veľkosť: o 25.5*11.5*5 cm/10.04*4.53*1.97 palec

Váha: cca 0.27 kg skladovanie taška

Balenie Zoznam:

Skladovanie Taška*1

Mačací Pazúr Klobúk*4

Tvrdené Film*1

Crystal Shell*1

Platby:

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa ihneď po uhradení objednávky, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Zásielky:

1. Tovar vám bude zaslaný doporučenou Letecky z Číny alebo Kuriérskej alebo Súkromnej Linky. My môžeme dodať sledovacie číslo.

Položka menej ako 2 KG, je doprava zdarma do Číny Air Mail v predvolenom nastavení. Ak potrebujete naliehavo, prosím, vyberte si iný Expresné doručenie.

2. Budeme loď z objednávky do 1-3 pracovných dní po zaplatení. Akýkoľvek produkt sa bude testovať v 100% pred dodaním.

3. Sme len posielať príkazy, ktoré budú potvrdené adresy. Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správne a aktuálne.

4. Prosím, uvedomte si, že môže byť doba dodania dlhšia, ak položiek byť kontrolované colné.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a získať späť čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Spätná väzba:

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu -
Kompatibilné Značka/Model Iné
Názov Značky Rondaful

Súvisiace produkty