Auto Rear Reverse Kamera Pre Mercedes Benz C Trieda W204 W205 2010~2020 Cúvanie Parkovanie Dekodér Predné Bakcup Adaptér Príslušenstvo

€98.31

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


Inteligentné Sledovanie Parkovanie+Zadná Kamera+Predná kamera+DVR+Určené pre Audi súpravy na prestavbu nedeštruktívne inštalácia: nie je potrebné zničiť pôvodný auto drôtu a žiadne nové programové je potrebné. Nebude mať vplyv na normálnu záruka 4s obchodu. Pôvodný auto port je pripojený a nainštalovaný, je to tak jednoduché!

Vhodné Pre Inštaláciu Modely:

Pre Mercedes Benz C W204 W205 2011~2018

(Prosím, kontaktujte zákaznícky servis informovať auta, model a rok) Zadnej strane Fotoaparátu Kľúčové Funkcie: 1 .High-definition a 170 stupeň široké pozorovacie uhly 2. Vyriešenie problému zlé auto Zozadu účinok, môže pomôcť parkovanie a znížiť incidentov a nehôd. 3. Podpora NTSC TV systém 4. Vyrobené z vysoko kvalitného a odolného materiálu 5.Podpora rovnaké zobrazenie pôvodného vozidla radar Špecifikácia:

Rozlíšenie: 800x480 1.Camerfa Napájanie: DC 12V

2.Typ obrazovky: non dotykový displej

3.Jadro číslo: Dual Core

4.TV systém: NTSC

5.Telo pamäť ROM: 1 GB Spustiť pamäť RAM: 1 GB

6.Jadro číslo: Dual Core 7.Operačný systém: Windows CE 8.Vyváženie Bielej: Auto 9.Video Dĺžka Kábla: cca 6m

O Platby:

Prijímame najviac populárne spôsoby platby Cez www.srzhumenne.sk ESCROW .

O preprave Zásielky budú usporiadané do 3 pracovných dní po platbe je prázdny, tak dlho, ako kupujúceho, údaje a dodaciu adresu je potvrdené. Uveďte, prosím, právo psč a platné telefónne číslo, aby sa zabránilo oneskorenie pri preprave. 1) zvyčajne Sme loď Doprava Zadarmo / Po Registrované Air Mail , DHL, EMS, ARAMEX --- je pre Kupujúcich.. Spojených Štátov, Kanady, Austrálie, Ruska a Európy, sú naše leadin trhu. 2) nemáme loď do APO/francúzskej polynézie, P. O POLÍČKO adresy. 3) Vzdialenej oblasti poplatok vylúčené , na adresy uvedené v odľahlých oblastiach, na DHL/UPS (webové stránky, bude účtovaný extra USA$30. 4) Brazília, Rusko zákazníkov prosím vyberte EMS, tak, že by to mohlo prejsť cez colné rýchlejšie. 5) Stredné Jednoduché Krajín Afriky , prosím, zvoľte ARAMEX prepravu spôsobom. 6) Saudská Arábia zákazníci potrebujú na zobraziť kópiu/podvod prijímača ID vláde ciel. Vrátenie a Záruky, Sme osobitne sľubujú všetky kupujúci všetky objednávky 1 rok "bezpodmienečné vrátiť" politika všetky naše zadná kamera. Ak fotoaparát je chyba alebo nechcete ju, poslať späť k nám, vám bude vrátená v plnej výške, alebo nahradiť iné nové na vás!

Spätná väzba Zákazníka uspokojivé je náš konečný cieľ. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím dajte nám 5 hviezdičiek spätnú väzbu. Ak máte problém, alebo otázku, kontaktujte nás, prosím, pred otvoriť spor, alebo ponechanie ľubovoľného typu spätnej väzby. Všetky správy alebo e-maily budú zodpovedané v rámci jedného pracovného dňa. Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-odoslať váš e-mail alebo sťažnosti na našu správu.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Príslušenstvo Vozidla Parkovacie Parkovacia Kamera Pre Benz W204 W205 2011~2020
Auto Predná Parkovacia Kamera Pre Mercedes Benz C Trieda W204 W205 2011~2020
Kompatibilné Originálne Monitor Pre Mercedes Benz W204 2014
Certifikácia CE
Auto Reverse dekodér Modul Pre Mercedes Benz C Trieda W204
Dĺžka Video Kábla 6M
Pôvod CN(Pôvodu)
Shell Materiál Plastové
Vodiaca Čiara Áno
auto parkovacie kamery Pre Mercedes Benz W204 2012
Drôt alebo Bezdrôtové Drôt
Druh Materiálu ABS
Pôvodnú obrazovku upgrade Rozhranie Pre Mercedes Benz C trieda W205
Objektív Materiál Plast + Sklo
Typ Alarmu PREDNÉ
Názov Značky Liislee
Parkovanie fotoaparát Pre Mercedes Benz W204 2013
Vozidlo Predný Pohľad kamery Pre Mercedes Benz C Trieda W204 W205 2011~2020
auto kamera Pre Mercedes Benz W204 2011

Súvisiace produkty