Hot predaj Lev tanečná drum lev bubon vrchnú vrstvu buffalo bubon gong bubon Foshan tanec lev bubon dospelých loď dragon bubon/ XING GU SHI

€150.06

Pridať do obľúbených

najlepšie

Popis produktu


Tabuľka Veľkostí

Predajné Miesto

Čínsky leví tanec bubny sú vyrábané tradičným spôsobom. Bubon bol postavený na masívneho dreva brucho namontované s top triedy krava rawhide. To vytvára aj krásny tón a bude trvať prostredníctvom mnohých rokov bežného používania. Exteriér je hotové s dva rožky kovové nechty a nosiť prstene na strane. Bubon je teleso maľované s smalt farba a kvetinové vzory. Má červené, čierne a zlaté farebné vzory môžete vybrať. Veľkosť: 10. 12. 14, 16 . 1 dvojica Drum palice zahrnuté. Zadarmo.

Dizajn 1: Farebné Zlaté

Dizajn 2: Black

Dizajn 3: Červená

------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Všetkým drahí priatelia a kupujúci: a) Prosím, uistite sa, že dodaciu adresu je váš potvrdil adresu. b) Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Je lepšie informujte sa u svojho miestneho colného' rules, ak je to potrebné. c) Budeme písať o náhodnú hodnotu výrobku na prepravné doklady, ak ste mali nejaké špeciálne požiadavky, prosím, kontaktujte nás v čase. Vďaka. d) za Normálnych okolností, za balík je veľký, budeme doručenie Čína Poštové Vzduchu Zásielky . ale môžeme zmeniť prepravu spôsobom, ak je to potrebné.Vyhradzujeme právo na zmenu. Kiež by ste mohli pochopiť a prijať. Mimochodom, všetci z nich majú sledovania č. Vďačný za vašu podporu, aj naďalej budeme poskytovať vám kvalitné výrobky a dobré služby, vám veľké zľavy. Ak by ste mali akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás v čase. Prajeme vám majú radi nakupovanie v našom obchode. Vďaka.

Recenzie Produktov


Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Pridať recenziu

Doplňujúce údaje


Bojové Umenie Štýl Kung Fu
Číslo Modelu YL238588
Názov Značky Lucamino
farba červená, čierna, farebné

Súvisiace produkty